Connect with us

Uncategorized

Το τουρνουά των βετεράνων Πειραιά

Published

on

Συνεχίστηκε το τουρνουά των βετεράνων που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ας δούμε τα αποτελέσματα με μια διαφορετική σκοπιά:

Δραπετσώνα – Ερμής Κορυδαλλού 5-2 : Πέρα από το σκορ το γεγονός που εντυπωσίασε ήταν ότι ο Άγγελος Κοτζαπαναγιώτης πέτυχε το πρώτο του γκολ. Γι’ αυτό το λόγο λέγεται ότι άνοιξαν και σαμπάνιες στο τέλος….

Κερατσίνι – Ασπρόπυργος 3-5 : Δεν  ήταν μόνο η βροχή, αλλά στο παιχνίδι αυτό «έβρεχε » γκολ. Οκτώ τον αριθμό….

Αστέρας Μαγούλας – ΑΟΑΔ 1-2 : Οι φιλοξενούμενοι καθοδηγούμενοι από τον Παναγιώτη Κοντραφούρη πήγαν από κακή συνεννόηση στην Μαγούλα ενώ ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος στο Γ. Ρουμελιώτης της Ελευσίνας . Τελικά έφτασαν εκεί με καθυστέρηση , ο αγώνας έγινε κανονικά και παρά την μικρή …Οδύσσεια η ομάδα του Αγίου Δημητρίου νίκησε….

Δόξα Πειραιά – Αργοναύτης 2-0 : Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γιώργου Γκαμάνη.  Το  πρόσφατο ταξίδι στην Σαντορίνη φαίνεται ότι επέδρασε θετικά στην ομάδα.

Χατζηκυριάκειο – Πέραμα 1-2 : Όταν δεν έχεις το μυαλό σου στο παιχνίδι, αλλά στο φαγοπότι αμέσως μετά, μοιραίο είναι να χάσεις το παιχνίδι …..