Connect with us

stoplekto

Το τουρνουά του Ασπροπύργου

Published

on

Για το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου « Άθληση και περιβάλλον » που διοργανώνει ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας Νεολαίας του Δήμου Ασπροπύργου  στο γήπεδο Παραλίας Ασπροπύργου διεξήχθησαν οι παρακάτω αγώνες:

Απόλλων Ποντίων – Σκορπιός Φυλής 1-1(2-4 στα πέναλτι)

Στα πέναλτι ο Σκορπιός Φυλής νίκησε με 4-2 στον Απόλλωνα Ποντίων . Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 1-1 .Προηγήθηκαν οι Πόντιοι στο 20′ με τον Βασιλειάδη για να ισοφαρίσει η ομάδα της Φυλής στο 38′ με τον Παναηλίδη. Οι Ασπροπυργιώτες είχαν και δυο   δοκάρια με τον Σιδηρόπουλο( 13′ 44′.)

Στη διαδικασία των πέναλτι σκόραραν για τον Σκορπιό οι Πανηλίδης, Χρυσανθίδης, Κατσίβελας, Κοκκόριας . Γτα τον Απόλλωνα οι Σιδηρόπουλος, Γκαβζίδης ενώ αστόχησαν οι Τσουμπρής ( απέκροσε ο τερματοφύλακας)  και Μεντεκίδής( δοκάρι) Διαιτήτευσε ο Μεντής

Αίας Παραλίας – Πυρρίχιος 1-1 ( 5-3 στα πέναλτι)

Κι αυτός ο αγώνας κρίθηκε  στα πέναλτι . Στην κανονική διάρκεια οι Πόντιοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ ,με τον Χριστοφιλίδη. για να ισοφαρίσει ο Αίας στο 37′ με τον Κ.Λιόλιο.

Στα πέναλτι ευστόχησαν  όλοι οι παίκτες του συλλόγου της Παραλίας Ασπροπύργου που εκτέλεσαν ( Κλογκέρι, Καρόλι, Λιόλιος, Ρουμελίδης Παπαδόπουλος) . Για τον Πυρρίχιο σκόραραν οι Λευκόπουλος, Κεσόφ, Παπασταματίου ενώ αστόχησε ο Φωτιάδης ( δοκάρι) Διαιτήτευσε ο Σταμάτης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply