Connect with us

stoplekto

Το τελευταίο «σφύριγμα» του Τάσου Παπανδριόπουλου

Published

on

Μία από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» τα τελευταία χρόνια στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο πήρε την απόφαση να.λήξει αρκετά νωρίς την διαιτητική του καριέρα. Ο λόγος για τον Τάσο Παπανδριόπουλο, που αν και στα 36 του μέσω επιστολής του έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Αναλυτικά η επιστολή:

 

« Μετά από 15 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα γήπεδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο που είχα την τιμή να αγωνιστώ αναγκάζομαι στα 36 μου χρόνια να αποχωρήσω από την ενεργό δράση κάνοντας τον απολογισμό μου.

 

Έχοντας αγωνιστεί σε πάνω από 1200 αγώνες σε τοπικά, εθνικά πρωταθλήματα και κύπελλο σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα στα γήπεδα σε επίσημους αγώνες και προπονήσεις, έχοντας παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλείστα σεμινάρια διαιτησίας και το πιο σημαντικό έχοντας αφιερωθεί ψυχή και σώματι στην διαιτησία παραμελώντας οικογενειακές και προσωπικές στιγμές, κλείνω ένα κύκλο στη ζωή μου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την ΚΕΔ που με τίμησε με την αξιολόγηση μου ως διαιτητή Β εθνικής, την Κυπριακή Ποδοσφαιρική

 

Ομοσπονδία, την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά και τον σύνδεσμο μου Σ.Δ.Π.Πειραιά.

 

Τέλος θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους Νίκο Ανασόπουλο, Στέλιο Μπρατσόλη, Κώστα Βράκα για την στήριξη τους στην Πειραϊκή διαιτησία τον Γιώργο Ψυχομάνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου αξιολογώντας με στις εθνικές κατηγορίες και τέλος τον άνθρωπο που με άνδρωσε διαιτητικά και μου έμαθε όσα ξέρω για την διαιτησία τον Γιάννη Σπάθα.

 

Εύχομαι το Ελληνικό ποδόσφαιρο να βρει το δρόμο του και η διαιτησία τη χαμένη της αίγλη.

 

Μετά τιμής

 

Παπανδριόπουλος Αναστάσιος

 

Διαιτητής Ε.Π.Σ.Πειραιά».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply