Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το Σαββάτο 27/5/2017 το Μπαράζ

Published

on

Το Σαββάτο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 17.30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας Μπαράζ ανάμεσα σε ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Χθες Δευτέρα 15/5/2017, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης συνάντηση των μελών της διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με εκπροσώπους των δύο σωματείων (κ.κ. Μιχαλολιάκος, Ζερβακάκης από την Οδηγήτρια, ο κ. Χατζηαντωνίου για το Κερατσίνι ) όπου έγινε η τυπική κλήρωση για την γηπεδούχο ομάδα που είναι ο ΑΠΟ Κερατσινίου, ενώ ρυθμίσθηκαν θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις  εξέδρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε οι φίλαθλοι της Οδηγήτριας να φιλοξενηθούν στη Θύρα 3(πέταλο επί της Γρ. Λαμπράκη) και  οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στη  Θύρα 7-8 (πέταλο προς το δασάκι).

Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στην κεντρική Θύρα του γηπέδου 1-2, ενώ θα λειτουργήσει και η Θύρα 5 VIP (για τις διοικήσεις, τοπικούς φορείς και μικρό αριθμό εισιτηρίων).

Η Γενική είσοδος είναι με εισιτήριο των 5 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ 10 ευρώ θα τιμάται το εισιτήριο της Θύρας  5 VIP.

Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια, το κεντρικό επί της Γρ. Λαμπράκη, και το άλλο έξω από την Θύρα 7-8, ενώ  ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων θα υπάρξει όταν αυτά τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μπαράζ δεν θα ισχύει καμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου.