Connect with us

6ος Όμιλος

“Το Σάββατο όλοι στην πλατεία Σπαθα’

Published

on

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι η κλήρωση των διαιτητών για το παιχνίδι με το Κερατσίνι ήταν ύποπτη και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Ύποπτη και προκλητική σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να μιλάμε και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό την φετινή χρονιά καθώς σε πολλά παιχνίδια ο Ιστορικός Ιωνικός έχει αντιμετωπίσει και ανάλογες καταστάσεις. Δεν είμαστε «χθεσινοί» ούτε πέφτουμε από τα σύννεφα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι «φίλοι» και εχθροί παίζουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μας. Δεν γνωρίζουν όμως ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και την θέση της θα πάρει η οργή … μια οργή που θα έρθει σαν τσουναμι και θα «παρασύρει» όλους τους υπεύθυνους .

Καλούμε λοιπόν τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να ορίσουν διαιτησία αντάξια που να αρμόζει στην Ιστορία του Ιωνικού.
Καλούμε τους παίχτες μας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να δώσουν όλη τους την ψυχή με σοβαρότητα και πειθαρχεία και να φέρουν 2 Νίκες στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια. Αυτή είναι και απαίτηση του κόσμου του Ιωνικού και έχουμε πίστη στους παίχτες μας.

Και τέλος και πιο σημαντικό… το ότι είναι κεκλεισμένων των Θυρών δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει όλοι μας να είμαστε στις 13.00 η ώρα το Σαββάτο στην πλατεία σπάθα. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΕΞΩ….
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ.

RANGERS EST 198

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply