Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το ρόστερ του Απόλλωνα Χαλανδρίου για την χρονιά 2015/16

Published

on

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου έχει ανέβει εδώ και λίγες ημέρες ένα άρθρο, το οποίο απεικονίζει όλες τις προσθαφαιρέσεις των μπλε την φετινή περίοδο. Επίσης, επισημαίνεται ότι την ομάδα θα απαρτίζουν 30 ποδοσφαιριστές υπό την καθοδήγηση του τεχνικού, Αντώνη Ταβερνάρη, ενώ ξεχωρίζει η μεταγραφή δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου από τα τμήματα υποδομής στον Ατρόμητο Αθηνών. Πιο αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Με 30+1 παίκτες στις 17 Αυγούστου

Σχεδόν έτοιμο το ρόστερ της νέας σεζόν για τον Απόλλωνα, με την ομάδα να στηρίζεται εκ νέου στα δικά της παιδιά. Ποιοι είναι οι 30+1 παίκτες της προετοιμασίας και ποιοι οι στόχοι.

Ο προπονητής Αντώνης Ταβερνάρης και ο άμεσος συνεργάτης του Ξένος Πανουργιάς, κατέληξαν στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το ρόστερ του Απόλλωνα για την περίοδο 2015-16. Η φιλοσοφία δεν αλλάζει, η ομάδα θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στα δικά της παιδιά, έχοντας πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν το προηγούμενο πρωτάθλημα συνεχίζουν οι (12): Φίλιππος Κοτσαύτης, Δημήτρης Τσεσμελής, Μανώλης Μαρέντης, Βασίλης Κούκος, Ευριπίδης Λισγάρης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Παναγιώτου, Μάνος Κανδεράκης, Θωμάς Γκρέμο, Λάσμπρος Ισμέρης, Δημήτρης Παπουτσής, Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Από την ομάδα Νέων προωθούνται/επιστρέφουν (12+1): Χάρης Γογγολίδης, Γιάννης Βλάχος, Βαγγέλης Καραούζας, Γρηγόρης Σύρακας, Μάριος Καλλιαμπάκος, Αλέξης Βλογιαννίτης, Ακίλι Καλεμάσι, Λάμπης Κωνσταντάκης, Αλεξόδημος Δημαλέξης, Νίκος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Κούρος, Ακης Μπαχαράκης + Παναγιώτης Κατσιμεντές (αν πάρει μεταγραφή στην Αθήνα).

Από την ομάδα Παίδων προωθούνται (4): Γεράλντο Κρόι, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασίλης Κανέλλος, Χρήστος Οικονόμου.

Μεταγραφές (2): Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Μπεν Κάργκμπο. Ο «Λύμπε» επιστρέφει στην ομάδα μετά τη σεζόν 2013-14, ενώ ο Μπεν έρχεται από την Αγγλία, όπου έπαιζε σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο.

«Διάλειμμα» από την πρώτη ομάδα θα κάνουν λόγω εξετάσεων οι ’98άρηδες Θάνος Κούκος, Στέφανος Γκάνιας, Σταύρος Συγγρός, Βασίλης Αρτσάνος, Στάθης Θαλασσέλης, Νίκος Κανέλλος, Κων/νος Ανδριόπουλος, ενώ η «μαμά πατρίδα» καλεί τον Μάνο Κτενιαδάκη.

Στους αποχωρήσαντες, πλην του Ακη Φελέκη που ως γνωστό εγκαταλείπει την ενεργό δράση, συγκαταλέγονται οι Δημήτρης Μπρούσαλης, Γιώργος Κυρίτσης και Κων/νος Γυφτέας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους. Ειδικότερα στον «Μπρου» ευχόμαστε και ό,τι καλύτερο στη νέα του σταδιοδρομία, ως προπονητής.

Με μεταγραφή στην Κ15 του Ατρομήτου αποχωρούν, εξάλλου, οι Διονύσης Κουστουμπάρδης και Γιώργος Κολινιάτης, στους οποίους η διοίκηση εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα τους και να εκπροσωπήσουν την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο, τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέμα συμπεριφοράς.