Connect with us

4ος Όμιλος

Το ρεκόρ του Λέτσο με τις Κρητικές ομάδες

Published

on

Ίσως η στατιστική και τα μαθηματικά να μην παίζουν… ποδόσφαιρο, όμως, το στοιχείο που έχει επιδείξει η παρουσία του τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Λέτσο, στα ματς που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια με τις Κρητικές ομάδες είναι άξια θαυμασμού. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονος ότι ο νεαρός τερματοφύλακας στα 22 ματς που έχει δώσει με ομάδες από τη Μεγαλόνησο μετράει 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες (με ΟΦΗ και Κισσαμικό). Μάλιστα στις δυο από τις 15 νίκες υποβίβασε και δυο ομάδες όπως είναι ο Ρούβας και ο Ατσαλένιος.

Είναι ένα στατιστικό πολύ σημαντικό, όπως επίσης και το γεγονός ότι παρότι πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο τερματοφύλακα ο οποίος θεωρείται  ένας από τους πιο έμπειρους στην κατηγορία, γεγονός που ίσως αποτελέσει το εχέγγυο για το άλμα σε ανώτερη κατηγορία.

Παράλληλα, εξίσου σημαντικού γεγονός αποτελεί η κίνηση που έγινε από την πλευρά του πορτιέρο των κιτρινόμαυρων στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, παρότι ένας αναπτήρας σε κάποιο σημείο του αγώνα πέρασε ξυστά από το κεφάλι, εκείνος προς τιμήν του δεν θέλησε να το δείξει στους διαιτητές αλλά πέταξε από μόνος του εκτός γηπέδου το αντικείμενο