Connect with us

slideshow

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Ηρακλής…

Published

on

Μεταμορφωμένος ο Ηρακλής Ελευσίνας σε σύγκριση με το παιχνίδι του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή επικράτησε εύκολα του Αία Παραλίας με 3-0 και έκανε το πρώτο και μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Κατσάφαρου απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν άφησε σε καμιά στιγμή του αγώνα τους φιλοξενούμενους να πάρουν τα ινία. Στο 29’ ο Δρούγος άνοιξε το σκορ, το 2-0 έγινε στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον πολύ καλό σήμερα Μπασέτα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Μπασέτας στο 70’ . Επτά λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή που επιχείρησε βρήκε σε σώματα αμυντικών και έφυγε άουτ.

Ο Αίας απείλησε στο τέλος με τον Κουσγκίνη  αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Τσακιλτσίδη.

Άριστος ο διαιτητής Στρατής.

Hρακλής Ελευσίνας: Tσακιλτσίδης , Πέππας, Μακρής (81΄ Αξιώτης), Θεοδοσίου(79’ Παροτσίδης), Μπακατσέλος, Καρκαμπάτσης, Μεχμέτογλου, Δρούγος, Παπαδόπουλος, Μονέ, Μπασέτας.

Αίας Παραλίας: Δήμας, Παππάς(35’ Χατζησίμος), Serifai, Ρουμελίδης, Πλάκας, Κοράκης, Καρόλι, Κουσγκίνης, Χhuti(75΄Καλαϊτζίδης), Βενετικίδης(46’Αμπαζαϊ), Σπυρίδης.

Γράφει ο Χ. Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply