Connect with us

6ος Όμιλος

“Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου”

Published

on

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος αποδείχτηκε ο ήρωας του αγώνα με τον Ιωνικό, καθώς με το γκολ που έβαλε “κλείδωσε” την παραμονή. Και με τι γκολ…Απόλυτα εντυπωσιακό βγαλμένο από  βίντεο μεγάλων φορ.  Ξαφνικά και πραγματικά από το πουθενά πήρε την ευκαιρία του και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο 20χρονος μίλησε στο apokeratsini για το γκολ και την εμπειρία του τη φετινή σεζόν.

-Δημήτρη περιέγραψε μας λίγο το γκολ που έβαλες.Το σκέφτηκες ή ήταν κίνηση της στιγμής;

-Nα πω την αλήθεια,όχι ,δεν το σκέφτηκα και πολύ. Είδα τον ‘Σκέντε”  να εκτελεί το κόρνερ και όπως ερχόταν η μπάλα,απλά απογειώθηκα και σκόραρα..Οταν είδα που πήγε η μπάλα τρελάθηκα και πήγα προς την εξέδρα να βρω τους δικούς μου ανθρώπους.

Είναι το πιο ωραίο γκολ που έχεις βάλει;

-Εντάξει ..Δεν έχω βάλει και πολλά(γελάει) ,αλλά  σίγουρα αυτό θα μου μείνει στη μνήμη και σαν εκτέλεση και σαν σημασία..Εκτός αν πλέον  θα πρέπει να σκέφτομαι ότι μπορώ και σαν …σέντερ φορ…Υγεία να έχουμε.

-Ηρθες στην ομάδα από τον Ατρόμητο. Και ενώ φαινόταν ότι θα ήσουν βασικός ήρθε ο τραυματισμός με τον Αγιο Ιερόθεο και έμεινες πίσω..

-Και φαντάσου ότι είχα σκοράρει και σε αυτό το παιχνίδι και σε εκείνη τη φάση τραυματίστηκα. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα με πολλά όνειρα εδώ αλλά η ατυχία μου χτύπησε την πόρτα με τον τραυματισμό μου. Εμεινα καιρό έξω ,η ομάδα είχε βρεί τον κορμό της στη μεσαία γραμμή και ήταν λογικό να μην είμαι στις πρώτες επιλογές. Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να δουλεύω και να ελπίζω. Και ο Θεός ίσως μου το φύλαγε για το τέλος με αυτό το γκολ να …εξαγνιστώ. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και πραγματικά θέλω να πετύχω.

Σημαντικές οι διαφορές ανάμεσα σε Κ20 και Γ Εθνική;

-Tεράστιες, αλλά από παντού μαζεύεις εμπειρίες που είναι σημαντικές. Στον Ατρόμητο έμαθα πολλά πράγματα  σε μία ομάδα που δουλεύει πολύ στις ακαδημίες και φαίνεται,ενώ στην Γ Εθνική τα πράγματα είναι αρκετά πιο σκληρά. Σε κάθε ματς  παίζεις για ..θάνατο και δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη.

-Η εμπειρία από το Κερατσίνι;

Eξαιρετική. Καμιά φορά αυτό που λέγεται και γράφεται για το ότι “είμαστε οικογένεια” μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά είναι απόλυτη αλήθεια. Απαντες είμαστε δεμένοι και παλεύουμε για το καλό της ομάδας. Με μία διοίκηση και ένα Πρόεδρο, τον κο Αραβαντινό, που είναι εξαιρετικός.  Ηταν πάντα μαζί μας  και δεν νιώσαμε ποτέ μόνοι. Σημαντικό πράγμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να έχεις σταθερή διοίκηση.Νιώθεις σιγουριά και ηρεμία να κάνεις τη δουλειά σου.

-Δύο ακόμα παιχνίδια και μετά ξεκούραση;

-Θα τα δώσουμε όλα και στα επόμενα δύο ματς. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος ,αλλά  το να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, τόσο με τον Εθνικό όσο και τον Ασπρόπυργο. Αυτό κοιτάμε  και μετά προπονήσεις γιατί το Πρωτάθλημα τελειώνει νωρίς  και θα πρέπει να είμαστε fit.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply