Connect with us

8ος Όμιλος

Το πλάνο πορείας του Αιγάλεω για το επόμενο διάστημα

Published

on

Στο Αιγάλεω η πρώτη μεταγραφή αποτελεί γεγονός αφού ο Άρης Παλτόγλου έκανε δώρο στους φιλάθλους, παρουσιάζοντας στην Λέσχη Φίλων του συλλόγου τον Μιχάλη Παπανικόλα.

Παρ’ όλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προβληματίζεται όσον αφορά τα πρόσωπα από το περσινό ρόστερ που πρόκειται να διατηρήσει στο σύλλογο.

Είναι δεδομένο ότι ο γνωστός επιχειρηματίας θα προχωρήσει αρκετές αλλαγές κυρίως σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο βασικό σχήμα, όμως ακόμη δεν έχει κατασταλάξει. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της “ΩΡΑΣ των σπορ”, ο κ. Παλτόγλου έχει ξεκινήσει ήδη να συζητάει με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του συλλόγου, βάζοντας μπροστά τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Αποστολίδη.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο τρέχει όλες τις εξελίξεις γύρω από τον προγραμματισμό της ομάδας λαμβάνοντας υπόψιν τις εισηγήσεις που έχουν γίνει εδώ και περίπου 1,5 μήνα από τον προπονητή Λευτέρη Βασιλειάδη.

Από εκεί και πέρα μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ανακοινωθεί ποια πρόσωπα από τον περσινό κορμό θα παραμείνουν στο “Σίτι”, ενώ έως την Παρασκευή θα γνωστοποιηθεί