Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το πλάνο για τη νέα χρονιά στον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Τα δυο τελευταία χρόνια η υγεία που απονέει ο Άρης Πετρούπολης αποτελεί το δυνατό του στοιχείο, αφού, η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων δείχνει να έχει κερδίσει περισσότερους συμμάχους παρά εχθρούς.
Η προπέρσινη άνοδος στην Α’ κατηγορία και η περσινή αξιέπαινη προσπάθεια, με την ομάδα να τερματίζει στην πρώτη πεντάδα και να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Χαραυγιακό, δείχνουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η ανοδική πορεία που διαγράφει… ο θεός του πολέμου.
Ο πήχης κάθε χρόνο ανεβαίνει ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν βιάζονται αφού γνωρίζουν αρκετά καλά ότι η πρόοδος θα έρθει με αργά και μεθοδικά βήματα και όχι με τυμπανοκρουσίες και κινήσεις που προκαλούν πανικό. Αυτό ήταν το σύνθημα και από το πρώτο συμβούλιο που έγινε την περασμένη Δευτέρα, με την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Δηλαδή ότι η ομάδα θα στηριχτεί στον περσινό κορμό της και θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές μονάχα στις θέσεις που έχει παρατηρηθεί έλλειψη χωρίς να γίνουν υπερβολές. Άλλωστε μιλάμε για μια άκρως ποιοτική ομάδα με έμπειρους αλλά νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που δείχνουν ότι μπορουν να ξεχωρίσουν.
Στην προεδρία όπως όλα δείχνουν για ακόμη μια σεζόν θα βρίσκεται ο Νίκος Κούστας με τον ίδιο να μην θέλει να μιλήσει ακόμη για τη νέα χρονιά αφού στόχος του αποτελεί να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση και να παρθούν οι πρώτες αποφάσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κούστας μαζί με τους συνεργάτες του έχουν αποφασίσει για τις θέσεις και τα πρόσωπα που θα τις καλύψουν και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης.