Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το παράπονο του Κυριακουλέα [pic]

Published

on

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Φωστήρα Ηλιούπολης από το χρόνο των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής στο προηγούμενο ματς με τον Χολαργό.

Αυτό αποτυπώνεται από την τοποθέτηση του Παύλου Κυριακουλέα με τη λήξη του αγώνα, με τον ίδιο να κάνει ανάρτηση στον τοίχο του αναφέροντας τα εξής

Σας ευχαριστώ κύριοι-άρχοντες που ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια που υπηρετώ το ποδόσφαιρο, έμαθα σήμερα ότι ένας αγώνας έχει χρονική διάρκεια τόσο όσο θέλουν οι διαιτητές για να κερδίσει η ομάδα της αρεσκείας τους ή η ομάδα που απλά τους τρομοκράτησε. Έτσι και σήμερα χάρη στην ευγενική τους χορηγία χάσαμε στο 100′ λεπτό. Δέκα ολόκληρα λεπτά καθυστερήσεις, έτσι απλά γιατί έπρεπε να χάσουμε. Σε ερώτηση μου προς τον άρχοντα, χαχα, πόσο ακόμη θα παίξουμε; Η απάντηση του ήταν η σιωπή. Μάλλον έπρεπε να απαντήσει, μέχρι να φας γκολ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί ήταν ψυχάρες μέσα στο γήπεδο και τους δίνω το λόγο ότι θα μάθω πως μπορούμε να κερδίζουμε και αυτούς που δεν θέλουν να νικάμε εμείς.