Connect with us

6ος Όμιλος

Το μυαλό στην Προοδευτική

Published

on

Το παιχνίδι με την Προοδευτική πλησιάζει και η προετοιμασία για την σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στους “Βυσσινί” είναι στο αποκορύφωμα της.

Για την σπουδαία αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής,μίλησαν στο επίσημο σαιτ της ομάδας, ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας, κος Πέτρος Βοιδονικόλας καθώς και ο ποδοσφαιριστής Χριστόφορος Πασαλίδης.

DSC_0143 21317653_1588272647898637_7814949293334994699_n
Πέτρος Βοιδονικόλας:

“Ενας ακόμα τελικός για εμάς, όπως και όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και όλα αυτά που προηγήθηκαν. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και αυτό τα λέει όλα. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο μας και θα πάμε να πάρουμε σε αυτό το παιχνίδι ότι μας αναλογεί. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από κανένα. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί πολύ στη δύναμη και λιγότερο στην τεχνική. Από κει και πέρα, εμείς έχουμε ένα καλό σερί με νίκες, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή.”

Xριστόφορος Πασαλίδης:

“Θα είναι-σίγουρα- ένα σπουδαίο παιχνίδισε μία πολύ καυτή έδρα που εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φύγουμε νικητές. Εχουμε κάνει ένα καλό σερί με καλά αποτελέσματα και είμαστε κοντά στον στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της σεζόν. Το Κερατσίνι είναι μία οικογένεια, είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας, προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα ,όπως οι αντίπαλοι μας.