Connect with us

7ος Όμιλος

Το μυαλό στην Κόρινθο

Published

on

Αποστολή Καλλιθέας

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλλιθέας με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης, με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης. Στην διάθεση του Σωτήρη Τζουμερκιώτη για τον αγώνα της Κυριακής με την Κόρινθο θα είναι οι Czyzniewski και Γκιζγκιζγιάν, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν από την ΕΠΟ.
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 4η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας την ΠΑΣ Κόρινθο. Η Διοίκηση της Καλλιθέας προσκαλεί τον κόσμο της πόλης μας να δώσει βροντερό παρόν – όπως έκανε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδα μας με τον Χαραυγιακό – και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος για τις Θύρες 1 και 3 θα είναι με εισιτήρια αξίας 5 € και στην Θύρα VIP με εισιτήρια αξίας 10 €. Επίσης, την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο από όπου όσοι φίλαθλοι το επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν Κάρτες Διαρκείας.
Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τσεβάς, την περασμένη Παρασκευή, ύστερα από τον αιφνιδιαστικό τραυματισμό του. Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Metropolitan κ. Στέργιο Καρακίτσιο, ο οποίος και επιμελήθηκε την επέμβαση, το μετεγχειρητικό στάδιο προχωράει ομαλά και όλοι στην οικογένεια της Καλλιθέας του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.