Connect with us

7ος Όμιλος

Το μυαλό στην Θύελλα Καμαρίου

Published

on

Δυο ισοπαλίες και μία νίκη σε τρεις αναμετρήσεις. Αυτά είναι τα στατιστικά που αναγράφονται στο βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομιλου της Γ’ Εθνικής για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Μια ομάδα που πηγαίνει την Κυριακή στην Σαντορίνη για το ματς με την Θύελλα Καμαρίου, προκειμένου να υπερασπιστεί το αήττητο σερί που τρέχει από την αρχή της σεζόν με καλή ψυχολογία και προερχόμενη από καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ιερόθεο, Ηλυσιακό και Αιγάλεω.

Το θετικό συγκριτικά με τις υπόλοιπες συναντήσεις είναι ότι αυτή τη φορά, η Ένωση θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ”ετοιμοπόλεμους” γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της Ισίδωρο Σταυριανό να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση που θα δώσει την ευκαιρία στους νεοφώτιστους να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή των Αγίων θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από την πρωτεύουσα, ενώ, στη συνέχεια θα προπονηθεί το απόγευμα στο γήπεδο του Καμαριου, όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο… ξεμούδιασμα πριν τη μεγάλη μάχη.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και οι 25 ποδοσφαιριστές που θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της πρώτης εξόρμησης εκτός Αθηνών για το σωματείο που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα κληθεί να αγωνιστεί πέρα από όρια του Λεκανοπεδίου.