Connect with us

3ος Όμιλος

Το Κύπελλο στην Αχαϊκή

Published

on

Έχοντας τον τερματοφύλακα της Δρακόπουλο σε φοβερή ημέρα η Αχαϊκή κατέκτησε το Κύπελλο στον 3ο όμιλο επικρατώντας της Παναχαϊκής στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 καν. διάρκεια).

Στο 10′ η κεφαλιά του Σιαλμά έφυγε άουτ, ενώ στο 16′ ο Μικελάτος με τον ίδιο τρόπο έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι ‘κοκκινόμαυροι’ έχασαν διπλή ευκαιρία στο 29′ με τον Γκινο και τον Μακρυδημήτρη, ενώ στο 32′ ο πρώτος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη.

. Στο 39′ ο Μακρυδημήτρης νικήθηκε από τον Δρακόπουλο, στην κεφαλιά που έκανε μετά το κόρνερ του Μπουρλάκη. Το ημίχρονο έκλεισε με σουτ του Σιαλμά, που έδιωξε ο Δρακόπουλος με υπερένταση.

Στο 59′ ήταν η σειρά των κιτρινόμαυρων να μείνουν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λογω αποβολής του Ντάζου με απευθεία κόκκινη. Στο 64′ ο Σιαλμας νικήθηκε από τον Δρακόπουλο, ενώ στο 74′ το φάουλ του Μπουρλάκη έφυγε άουτ. Στο 75′ ο Σιαλμάς τροφοδοτήθηκε από τον Βλάχό ομως σούταρε άουτ. Σο 89′ ο Σιαλμάς σκόραρε με τον διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα ως οφσάιντ, με τον Δρακόπουλο να κρατάει όρθια την ομάδα της Αχαϊκής και στην παράταση.

Το 0-0 παρέμεινε και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι:

Αργυρόπουλος 1-0

Κωννσταντινόπουλος απεκρούει ο Χαλκιάς

Μπουρλάκης 2-0

Λαμπρόπουλος 2-1

Μπιτσάκης άουτ

Αποστολοπουλος 2-2

Σπανος απεκρούει ο Δρακόπουλος

Κωστούλας 3-2

Μπιτσάκος αστόχησε

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Βλάχος, Τσαφταρίδης, Δημητρίου, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Στεργίδης (79′ Μαστραντωνάκης), Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης (116′ Αργυρόπουλος), Μπουρλάκης, Σιαλμάς (98′ Σπανός).

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Σπυρόπουλος (67′ Πετρόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Μικελάτος (37′ λ.τ. Αγγελόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αποστολόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply