Connect with us

6ος Όμιλος

Το Κερατσίνι το ντέρμπι-Στον Ιωνικό μεταφέρεται το άγχος…

Published

on

Η ομάδα του Κερατσινίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Πεϊραικό ντέρμπι με τον Ιωνικό αφού επικράτησε με 2-1 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους, εκ των οποίων οι 200 εκπροσωπούσαν τους Νικαιώτες, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 1′ με τον Ντούλια ο οποίος με σουτ στη κίνηση έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Ιωνικός προσπάθησε και έφτασε κοντά στο 1-1, όταν ο Χατζησάββας κέρδισε πέναλτι από τον Βάττη, όμως ο Αλεξίου νικήθηκε από τον… πρώην συμπαίκτη του στο Ηράκλειο, Γιώρα, που απέκρουσε.

Στο 57′ ο Νικολέτος έφτασε κοντά στο 1-1, όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιώρα, με τον Αλεξίου στο 84′ να εξιλεώνεται και να κάνει το 1-1. ΤΟ τέρμα αυτό ωστόσο αφύπνισε τους γηπεδούχους που πήραν τη νίκη με ανάποδο ψαλίδι του Παναγιωτόπουλου.

Πλέον ο Ιωνικός βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και εφόσον θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κάνει το 2Χ2 στα ματς με Ζευγολατιό και Ρόδο, περιμένοντας μια γκέλα του Ασπρόπυργου στα ματς που ακολουθούν.

Διαιτητές: Λεμπέσης, Χρηστάκος-Τζιλίρης (Πειραιά)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής (88′ Σιγάλας), Βαττής, Παπασπύρος, Ντούλιας (60′ Σιανός), Διάκος, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (63′ Γκιάτης), Καρέλης (75′ Παναγιωτόπουλος)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πολυχρονάκης (91′ Καλτσάς), Δημακάκος (68′ Πουλάκης), Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογοσιάν (79′ Γεωργόπουλος), Γιαταγανάκης (83′ Όλα), Χατζησάββας, Χαλκιάς, Νικολέτος.