Connect with us

8ος Όμιλος

Το κάλεσμα του Ηροδότου

Published

on

“Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό υποδεχόμαστε τον Αστέρα Αμαλιάδας για την πρώτη μεγάλη και κρίσιμη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Football League. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα για να πάρουμε προβάδισμα στον όμιλο από την πρώτη αγωνιστική.
Καλούμε όλους τους φίλους του Ηροδότου να έρθουν στο γήπεδο, να γεμίσουν την κερκίδα και ο κάθε ένας μας να βάλει το δικό του λιθαράκι για την νίκη της ομάδα μας και όχι μόνο. Θέλουμε την Κυριακή αυτή ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ να γίνει η ομάδα του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης. Είμαστε πρωταθλητές στον όμιλο και αξίζουν τα παιδιά μας τη στήριξη όλων, την Κυριακή το γήπεδο θέλουμε να θυμίσει άλλες εποχές, αυτές τις παλιές τις ωραίες όπου στην Αλικαρνασσό δεν έπεφτε πραγματικά καρφίτσα.
ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί, πιστοί στο ραντεβού μας για να δώσουμε ώθηση και δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας. Με φωνή, τραγούδι, παλμό και πάθος, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αγαπημένη μας ομάδα. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια τα δίνουμε όλα για το μεγάλο όνειρο και το μεγάλο παραμύθι που μας οδηγεί στη Β’ Εθνική.

Την Κυριακή αυτή ραντεβού όλοι στην Αλικαρνασσό, την Κυριακή αυτή, ας την αφιερώσουμε στον ΗΡΟΔΟΤΟ μας! Το αξίζει!”.