Connect with us

slideshow

Το Ηράκλειο απέκλεισε τον Χαραυγιακό με 3-1

Δύο γκολ ο Τσαλιαγκός

Published

on

Ανώτερο το Ηράκλειο επιβλήθηκε με 3-1 του Χαραυγιακού και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄με πέναλτι (χέρι του Τόπι) που εκτέλεσε ο Σπυρόπουλος.

Στο 20΄ο Γούσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κατσούλη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Γούσης αλλά το πέναλτι απέκρουσε ο Περτσάς.

Ότι δεν έκανε στο 20΄ο Γούσης το έκανε στο 45΄όταν έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Περτσά κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64΄ο Ντα Σίλβα έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του το προβάδισμα, όταν έφυγε μόνος του από μπαλιά του Γούση, αλλά πλάσαρε κάπως αδύνατα και έδωσε την ευκαιρία στον Περτσά να αποκρούσει.

Στο 68΄οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι καλή ευκαιρία σε δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Τσαρταρίδη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Από το σημείο αυτό μίλησε ο Τσαλιαγκός που με δύο γκολ στο 74΄και στο 91΄έδωσε τη νίκη- πρόκριση στο Ηράκλειο.

Καλή η διαιτητική τριάδα των Γκάμαρη, Τζάκου, Λεοντογιαννάκου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Κωνσταντινίδης, Κατσούλης, Λύκος (46 Σαζακλής 78΄λ.τρ Λιόνας), Μπαλαρής, Δαυίδ (46΄Χριστοδούλου), Τσαλιαγκός, Λέκκας, Ζαμπαράς, Καφετζής, Σπυρόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παίζης, Λυμπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Παπαδάτος, Τόπι, Τσιόγκας, Τσρταρίδης, Παπαδόπουλος ( 46΄Κρητικός), Γούσης, Ντα Σίλβα (66΄Μασούρας), Ντότσικας

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply