Connect with us

Uncategorized

Το δρόμο για το περιφερειακό η Κόρινθος – Αγωνία για Τρίκαλα..

Published

on

Άλλη μια πράξη παίχτηκε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες για τα στημένα και η Κόρινθος ήταν η χαμένη της υπόθεσης  τα Τρίκαλα πήραν αναβολή καθώς εκρεμμεί  απόφαση επί της αιτήσεως ακυρώσεως  στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Όπως σας έχουμε ενημερώσει η Ηλιούπολη υποβιβάζεται και ο κ. Νίκος Παντέλης απαλλάσσεται των κατηγοριών.

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

 

«1. Συνεκδικάζοντας τις από 4-8-2011 εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη, Γεωργίου Τσακογιάννη, Νικόλαου Χάλκου, Μιχαήλ Νικολόπουλου και Νικολάου Παντέλη κατά της απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη, Γεωργίου Τσακογιάννη, Νικολάου Χάλκου και Μιχαήλ Νικολόπουλου.

 

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Νικολάου Παντέλη. Εξαφανίζει ως προς αυτόν την εκκαλουμένη απόφαση. Απαλλάσσει αυτόν των πειθαρχικών παραπτωμάτων που του αποδόθηκαν και διατάσσει την διαβίβαση αντιγράφων που μνημονεύονται στο σκεπτικό στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2».

 

«2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος και του Σωτηρίου Μαυρονάσιου κατά της υπ΄ αριθμόν απόφασης της ΠΕ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.

 

3. Αναβάλλει την έκδοση της απόφασης επί της υποθέσεως της έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κατά της απόφασης της ΠΕ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2, μέχρι της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως της εκκαλούσας ΠΑΕ που εκκρεμεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply