Connect with us

4ος Όμιλος

Το αντίο στον Γιάννη Τσέλιο

Published

on

Το «αντίο» του αρχηγού Γιάννη Τσέλιου, του Κώστα Μαγκουζοχατζάκη και του Γιώργου Μαγγίνα συνοδεύτηκε από βραβεία, χειροκροτήματα και πλήθος κολακευτικών σχολίων.
Οι τρεις… σωματοφύλακες του Θησέα Νέας Μάκρης γνώρισαν δόξες και τιμές με την πράσινη φανέλα της ομάδας τους και χθες ήρθε η ώρα να κρεμάσουν τα παπούτσια τους, μετά το φιλικό με την Θύελλα, σε έναν φιλικό αγώνα σίγουρα πολύ ξεχωριστό, όπου σημασία δεν είχε το σκορ αλλά το γεγονός ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας των τριών παικτών.

Στις επτά λοιπόν ήταν η σέντρα και ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται από νωρίς. Γνωστοί, φίλοι και οπαδοί της ομάδας της Νέας Μάκρης ήρθαν για να χειροκροτήσουν τα τρία αστέρια της ομάδας. Ανάμεσά τους πρόεδροι ομάδων, προπονητές, παράγοντες, φίλοι όπως οι Σπ. Λιβαθηνός, Σπ. Λουκάτος (στο ημίχρονο έφυγε λόγω υποχρεώσεων με τον ΔΟΠΑΠ), Μπ. Μπήλιος, Μ. Παπαδόπουλος, Γ. Φλαμπούρης, Ν. Καραγιάννης, Κ. Μπισμπιρούλας, Ισ. Μέξης, Π. Τσιγκούλης, Δ. Μουτάφης και πολλοί άλλοι.

Ο Γιάννης Τσέλιος αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα, ενώ το τελικό 1-1 λίγη σημασία έχει. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως το γκολ της ισοφάρισης για τον Θησέα σημείωσε ο Τσέλιος τζούνιορ που μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα στη θέση του μπαμπά του!!! Κι όπως καταλαβαίνετε γνώρισε την αποθέωση.

Ο Θησέας να πούμε πως τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας. Μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για την πιο πάνω κατηγορία, όμως η ομάδα του προπονητή Βλάσση Χατζηαναστασίου τα πήγε περίφημα. Ο Πρόεδρος Κώστας Τρίμης έλαβε τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων για την πολύ καλή πορεία και από σήμερα ετοιμάζει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Ήδη στο μυαλό του στριφογυρίζει το θέμα της αντικατάστασης των τριών ποδοσφαιριστών που σταμάτησαν τη μπάλα. Όμως αυτά είναι για το μέλλον.

Χθες πάντως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σόμογλου, ο οποίος είχε αναλάβει την όλη παρουσίαση της μίνι εκδήλωσης, κάλεσε τους Τσέλιο, Μαγκουζοχατζάκη και Μαγγίνα να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες τους και να πουν δυό λόγια από μικροφώνου. Σίγουρα αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερες για κάθε ποδοσφαιριστή που αποφασίζει ο καθένας για τον δικό του λόγο να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση. Κι αυτό το καταλάβαμε όταν κλήθηκαν στην βράβευση όπου το κλίμα ήταν συγκινητικό και φορτισμένο.

Η Θύελλα από τη μεριά της, η ομάδα που ως αρχηγός ο Γιάννης Τσέλιος κατέκτησε τίτλους και πρωταθλήματα, τον τίμησε με έναν ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος, την φανέλα της ομάδας με την οποία ο Τσέλιος με τους Λιγνιτωρύχους νίκησαν την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με 1-0. Αυτή είναι η κορυφαία στιγμή και για τον παίκτη και για την Θύελλα όπου ήταν τότε αρχηγός της ομάδας.

Ο Χρ. Μυτιληναίος όταν πήρε τον λόγο, μίλησε και για το ταλέντο αλλά και για τον ακέραιο χαρακτήρα του Γ. Τσέλιου. Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος ο οποίος ανέφερε πως έρχονται κι άλλες όμορφες στιγμές για την ομάδα του Θησέα.

Μετά τις βραβεύσεις και τα πανηγυρικά ακολούθησε τσιμπούσι!

πηγή:www.irafina.gr