Connect with us

4ος Όμιλος

Το Αιγάλεω επιστρέφει! Το ‘Σίτι’ στη Γ’ Εθνική

Published

on

Τρία χρόνια ήταν πολλα! Για την ακρίβεια ήταν πάρα πολλά για την ιστορία του, για τον κόσμο του για την διοίκηση του που έχει… ματώσει. Ένας στόχος που είναι εδώ και χρόνια ένα άπιαστο όνειρο είναι γεγονός αφού το Αιγάλεω βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Το ‘Σίτι’ χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση αλλά έχοντας την ουσία επικράτησε με 3-1 του Χαραυγιακού στον αγώνα μπαράζ που έγινε στην Ριζούπολη και επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.

Μπροστά σε 3000 Αιγαλεώτες και 5000 φίλους συνολικά του αθηναϊκού ποδοσφαίρου το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα είχε την ουσία και πήρε αυτό που ήθελε. Από την άλλη, ο Χαραυγιακός που πατούσε σε γενικές γραμμές καλύτερα δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες σε γκολ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό.

Από το ματς δεν έλλειψε η ένταση αφού στο 87′ αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος και Κοντιζάς, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπίτιλης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Σίτι κατάφερε στην πρώτη φάση να βρει δίχτυα, όταν ο Σπανος βρήκε το Βέρμπη και το τελευταίος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 11′ ο Ζήσης βρέθηκε στο έδαφος από επαφή που είχε με το Γιώρα με τον Ευαγγέλου να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα. Στο 16′ το σουτ του Φωστέρη πέρασε άουτ ενώ στο 26′ ο Φωστέρης με φάουλ βρήκε το Βαζούκη όμως η κεφαλιά του τελευταίου σταμάτησε στο Γιώρα. Στο 39 έγινε το 1-1 όταν ο Ράμμος με ωραία σέντρα βρήκε τον Γιαννόπουλο και ο τελευταίος άφησε στήλη άλατος το Γιώρα και με κεφαλιά εκανε το 1-1. Η απάντηση του Αιγάλεω ήρθε στο 44′ όταν ο Παπουτσης με φάουλ βρήκε το Τζανέτο και ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 47′ το Αιγάλω είχε την ευκαιρία για να κάνει το 1-3 όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε το σουτ Στάμου. Στο 50′ ο Γιώρας έδιωξε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Βαζούκη, ενώ στο 77′ το σουτ του Τζανέτου κατέληξε στα σώματα. Το τελικο αποτέλεσμα διαμορφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσαρκανι

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Τάγκαλος (90′ Κωνσταντίνου), Ράμμος, Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Ζήσης (55 Μπιρμπιλης), Μπίτιλης, Γιαννόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Κολοβός (66 Μπρεστοβιτσκι), Κοντιζάς, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Τζανέτος, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Σπανός(82 Τσαρκανι) Τουλουβασίλης (46 Σταμος) Βέρμπης.