Connect with us

stoplekto

Τον Παράσχο ο Αργοναύτης

Published

on

Τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Παράσχο  απέκτησε ο Αργοναύτης . Ο ταλαντούχος άσος  έχει αγωνιστεί  σε Αστέρα Κερατσινίου, Πυθαγόρα Περάματος , Νέο  Ικόνιο Νέους Ευγενείας και Ερμή Κορυδαλλού.

*Ανανέωσε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα ο 29χρονος μέσος Φώτης Γραμμάτος .

Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει στον ιστορικό σύλλογο .Αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις της ομάδας ο προπονητής Στέφανος Μεϊμάρογλου δήλωσε:

«Έχοντας ήδη διαβεί, δύο μέρες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μας, θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση μας, καθώς είμαστε στην διαδικασία απόκτησης ενός γκολκίπερ, ενός κεντρικού αμυντικού, και ενός μεσοεπιθετικού, για να κλείσουμε τις προσθήκες που χρειαζόμαστε. Μέρα με την μέρα, και με την σωστή και εξειδικευμένη προπόνηση μας, θα γινόμαστε όλο και πιό συμπαγής  ώς ομάδα, και σίγουρα θα παρουσιαστούμε εκτιμώ πανέτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μας, παλαιοί και καινούργιοι, και εκτίμηση μου είναι ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας.»