Connect with us

Uncategorized

Τον Οκτώβριο νέο Δ.Σ. η Νίκη Βόλου

Η διοίκηση συγκάλεσε Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Published

on

Σε ανακοίνωση προέβη η διοίκηση της Νίκη Βόλου και γνωστοποιεί ότι στις 10 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, από την οποία θα προκύψει το νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι Μέτοχοι της Ανωνύμου Εταιρείας “Γ.Σ. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, στη Ν. Ιωνία Βόλου, για να συζητήσουν και αποφασίσουν επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ως εξής:

Θέμα 1: Εκλογή νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα 2: Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν και δικαιούνται να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας, να καταθέσουν τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να καταθέσουν τις σχετικές αποδείξεις και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply