Connect with us

stoplekto

Τον νεαρό Μητρόπουλο ο ΑΟ Καραβάς

Published

on

Μια ακόμα  μεταγραφή ταλαντούχου ποδοσφαιριστή   για τον ΑΟ Καραβά . Απέκτησε τον 17χρονο Θανάση Μητρόπουλο που αγωνιζόταν σε ομάδες του Πειραιά , αλλά ανήκε στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

Από το γραφείο τύπου του ΑΟ Καραβά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Με ιδιαίτερη χαρά καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας έναν ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή .Ο λόγος για τον Μητρόπουλο Αθανάσιο γεννηθείς το 2000 με αξιόλογη παρουσία παρόλο το μικρό της ηλικίας του με τον Αο Πειραιά αλλά και πέρσυ με την ομάδα της ΑΕ Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας.
Ένα παιδί με τρομερές ικανότητες μεγαλωμένο στις ακαδημίες της ΠΑΕ Ατρόμητου Αθηνών όπου και ανήκει. Ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον υπεύθυνο των σχολών ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Αθηνών κο Τόλη Αποστόλου συμφωνήθηκε να δοθεί ο ποδοσφαιριστής σε εμάς να αγωνιστεί αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι στον Αο Καραβά την τελευταία τετραετία ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Ευχαριστούμε τον κο Αποστόλου για την εμπιστοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι ο Θάνος με τα στοιχεία που τον διακρίνουν θα βοηθήσει να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας μας.»