Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τι τρέχει με τον Κυριαζή;

Published

on

Είναι αλήθεια ότι ο Θάνος Κυριαζής μαζί με τον Γιώργο Μπότη αποτελούν φέτος τα πρώτα βιολιά στην επίθεση του Ηφαίστου Περιστερίου. Οι δύο εξτρέμ με την εκρηκτικότητα, τα γκολ και τις ασίστ τους έχουν συμβάλλει στην άνετη παραμονή των ερυθρόλευκων στη πρώτη κατηγορία έως τώρα, απασχολώντας έτσι ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Η διοίκηση της ομάδας μέσω του Γενικού Αρχηγού, Νίκου Δεμίρη, δηλώνει ενήμερη για το ενδιαφέρον και τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση αφού η καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο δίνει την δυνατότητα σε νέα παιδιά να βρουν ευκαιρίες σε μεγαλύτερα ελληνικά κλαμπ. Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στη πώληση ενός ποδοσφαιριστή τώρα ώστε να μην επηρεαστεί η online casino πορεία του συγκροτήματος του Θοδωρή Τρανού στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Stoplekto.gr υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Α”ΕΠΣ Αθηνών και μία της Football League για τον Θάνο Κυριαζή. Οι δύο σύλλογοι παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του 23χρονου άσου με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Έτσι, η διοίκηση του Ηφαίστου εξετάζει τις προτάσεις και υπάρχουν πιθανότητες να απαντήσει θετικά ακόμη και τις επόμενες μέρες. Οι δύο προϋποθέσεις για να γίνει το “”deal”” είναι τα χρήματα που θα δώσει η ομάδα-γρίφος στον σύλλογο του Περιστερίου και οι προοπτικές αυτού του συλλόγου ώστε να συνεχίσει ο Κυριαζής ανοδικά τη καριέρα του.

Σε περίπτωση μεταγραφής, θα γίνει προσπάθεια άμεσης αντικατάστασης του δεξιοπόδαρου επιθετικού αφού έτσι δημιουργείται ένα σημαντικό κενό στη γραμμή κρούσης, με τα χρονικά περιθώρια πάντως να στενεύουν και τις εξελίξεις να έρχονται.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply