Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τη λύση ο αρχηγός!

Published

on

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0. Η νίκη που σημείωσαν οι κιτρινόμαυροι ήταν πιο εύκολη απ’ όσο μαρτυρά το τελικό σκορ αφού διακριθείς για την ομάδα του  Καματερού ήταν ο τερματοφύλακας, Ανδριόλας που σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει πραγματοποιώντας εξαιρετικό παιχνίδι. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού που σε ακόμη ένα ματς κυριάρχησε δεν έβγαζε τη φρεσκάδα και τη διάθεση που έπρεπε ωστόσο βρήκε το τρόπο να λύσει το γόρδιο δεσμό χάρις σε γκολ του αρχηγού, Γιώργου Καλλιπολίτη στο 65′. Όσον αφορά την γενικότερη εικόνα του αγώνα το Καματερό δεν απείλησε σε καμία περίπτωση ενώ ο Άγιος Ιερόθεος έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρούμπης, Κουμπούλης, Σκούρτας (70′ Χατζής), Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Καλλιπολίτης (75′ Καραπιπέρης), Χατζηπαναγιώτης (60′ Κυριαζής), Κακλαμάνος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Παπαϊωάννου (40’ Δαβίδ), Αναστασιάδης, Μπίμπιζας, Μανάρας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Αθανασόπουλος (67’ Σπυρόπουλος), Μπούγιας, Κοντόσταυλος.