Connect with us

8ος Όμιλος

Την Κυριακή… καίγεται όλη η Αλικαρνασσός για το καμάρι της!

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρόδοτος έκανε γνωστό ότι την Κυριακή στις 21.00 στην πλατεία του Αγιου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί μια γιορτή, όπου καλεσμένοι είναι όλοι οι κάτοικοι Ηρακλείου.

Στο κείμενο ο Ηρόδοτος καλείται τον κόσμο να δώσει το παρών να διασκεδάσει την επιστροφή της ομάδας μετά από 36 ολοκληρα χρόνια στην Football League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

“Το βράδυ της Κυριακής είναι η μεγάλη στιγμή, η ώρα της επιστροφής μετά από 36 χρόνια στην Β’ Εθνική είναι γεγονός. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, το καμάρι της Αλικαρνασσού έχει το δικό του πάρτυ, τη δικιά του γιορτή και η πρόσκληση είναι για όλο τον κόσμο.
Μας γεμίζει χαρά και περηφάνια η φετινή πορεία της ομάδας και η τεράστια αυτή επιτυχία. Δεν υπάρχουν λόγια. Να είμαστε όλοι εκεί για να αποδώσουμε τα εύσημα στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Πέρασε πολλά ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ τα τελευταία χρόνια αλλά στάθηκε όρθιος και πάντα με ψηλά το κεφάλι, γιατί τελικά η φανέλα αυτή είναι βαριά. Για την φετινή χρονιά όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ δεν ξεκίνησε με σκοπό την άνοδο. Ξεκίνησε να βάλει σωστές βάσεις για τα επόμενα χρόνια, δουλεύοντας κυρίως με δικά μας παιδιά. Όμως η σωστή δουλειά, η πειθαρχία, η ομάδα ,το σύνολο, η οικογένεια, η συλλογική προσπάθεια είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα τόσο ψηλά. Η άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολλές καλές αλλά και ιστορικές ομάδες και η δικαίωση της ομάδας μας μέσα από την διαδικασία των μπαράζ δείχνει ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ άξιζε αυτή την μεγάλη επιστροφή μετά από 36 χρόνια.
Ξέρουμε ότι έχουν μπει οι σωστές βάσεις στην ομάδα και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ επιστρέφει πρωταθλητής, δυνατότερος από ποτέ, συσπειρωμένος με τον κόσμο κοντά του και δίπλα του. Γιατί ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας είναι τα δυνατά σημεία του Ηροδότου. Είναι η ώρα να χειροκροτήσουμε τους μεγάλους πρωταγωνιστές, που δεν τα παράτησαν ποτέ ακόμη και όταν βρέθηκαν στα δύσκολα. Και το αποτέλεσμα βέβαια τους δικαίωσε πανηγυρικά.
Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ είναι εδώ , έχουμε μεγάλη γιορτή στην Αλικαρνασσό και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου να διασκεδάσουμε, να πανηγυρίσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά. Αυτή η γιορτή είναι η δικιά μας γιορτή, για όσα ωραία έγιναν αυτή την χρονιά. Είναι η βραδιά του ΗΡΟΔΌΤΟΥ!!”