Connect with us

stoplekto

Την εξαίρεση της Ελένης Αντωνίου από τα παιχνίδια του Παλληνιακού…

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (17/10) ο ΑΟ Παλληνιακός για την διαιτησία της Ελένης Αντωνίου στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ του Νικηφόρου και του Παλληνιακού. Οργή επικρατεί στην διοίκηση της Παλλήνης και μέσα από την ανακοίνωσή τους, αιτούνται την εξαίρεση της ρέφερι από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

 

«Ανακοίνωση του ΑΟ Παλληνιακός για την διαιτησία της Ελένης Αντωνίου στην αναμέτρηση Νικηφόρος – Παλληνιακός:

 

Δυστυχώς το Σάββατο 15/10, όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο του Γέρακα, στην αναμέτρηση του Νικηφόρου με τον Παλληνιακό, γίναμε μάρτυρες μιας αισχρής διαιτησίας, που πηγαίνει χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και που συνάμα, είχε ως αποτέλεσμα την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του αποτελέσματος, εις βάρος της ομάδας μας!

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε πέντε περιπτώσεις:

 

*Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αντίπαλος ποδοσφαιριστής έβριζε χυδαία οπαδό στην εξέδρα, μπροστά στην Ελένη Αντωνίου, η οποία όμως αλλά δεν τον απέβαλε… Ορισμός αποβολής!

 

*Στην φάση του δεύτερου τέρματος του Νικηφόρου, η προσπάθεια ξεκινάει από καθαρό επιθετικό φάουλ!

 

*Στο 65’ και ενώ το σκορ είναι στο 2-1 ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Καρακάσης έχοντας κατοχή μπάλας ξεχύνεται προς την αντίπαλη περιοχή και η Ελένη Αντωνίου, χωρίς κανείς στο γήπεδο να καταλάβει το γιατί, τον σταματάει καταλογίζοντάς του επιθετικό φάουλ!!!

 

*Στο δεύτερο ημίχρονο ολοκάθαρη ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Μάρκου Ζώκου στην αντίπαλη περιοχή δεν τιμωρείται με πέναλτι! Η Ελένη Αντωνίου ήταν στα… πέντε μέτρα από την φάση!

 

*Στο 73’ και ενώ το σκορ είναι στο 2-1, αντίπαλος ποδοσφαιριστής που έχει ήδη δεχθεί κίτρινη κάρτα, χτυπιέται διαμαρτυρόμενος μπροστά στην Ελένη Αντωνίου, σηκώνει και τη φανέλα του εκνευρισμένος, αλλά η ρέφερι δεν του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη!!!

 

Δεν συντελούν άραγε όλα τα παραπάνω (που αναφέρθηκαν μονάχα τα πιο σοβαρά…) αλλοίωση αποτελέσματος; Όταν θα έπρεπε να παίζει με εννιά παίκτες ο αντίπαλος, να μην μετρήσει ένα τέρμα του και να έπαιρνε ο Παλληνιακός ένα ξεκάθαρο πέναλτι;

 

Η προκλητική διαιτησία της ρέφερι Ελένης Αντωνίου λοιπόν, στιγμάτισε την αναμέτρηση και προβλημάτισε του διοικούντες του Παλληνιακού, οι οποίοι εν μέσω της τόσο σοβαρής οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και τα νοικοκυριά, συνεχίζουν να στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας τον ΑΟ Παλληνιακός ως ένα υγειές οικονομικά σωματείο, παράδειγμα προς μίμηση για πολλά σωματεία της χώρας…

 

Καλούμε λοιπόν όλους τους αρμοδίους να εξετάσουν τις καταγγελίες μας και να παρατηρήσουν την Ελένη Αντωνίου, προτού επαναλάβει τα διαιτητικά της «εγκλήματά» και σε άλλα γήπεδα, προκαλώντας οργή και… εντάσεις! Φοβούμαστε πολύ γιατί απέδειξε ότι είναι κακή διαιτητής… Τέτοιες διαιτησίες διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα!

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Παλληνιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηγεσία της ΕΠΣΑΝΑ και στηρίζει τις προσπάθειες των αρμοδίων της όλα αυτά τα χρόνια. Σημειώνουμε όμως, ότι τέτοιες διαιτησίες, δυστυχώς εκθέτουν την διοργανώτρια αρχή, που θα πρέπει να προστατευθεί!

 

Ο ΑΟ Παλληνιακός δεν θέλει την εύνοια της διαιτησίας, θέλει μονάχα το 50-50 και να μην αδικείται.

 

Εξαιτίας όλων των παραπάνω, λοιπόν και από τη στιγμή που ΑΝ Η ΙΔΙΑ η κυρία Ελένη Αντωνίου, δεν έχει την ευθιξία να ζητήσει την εξαίρεσή της από τους αγώνες της ομάδας μας, ο ΑΟ Παλληνιακός, αιτείται ο ίδιος, την εξαίρεση της τόσο στα εντός έδρας, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του…».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply