Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Την έκπληξη με Βαμβακίδη η Αρμενική

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο η Αρμενική ενίχσυσε την επιθετική της γραμμή καθώς συμφώνησε με έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς τα τελευταία χρόνια στα πειραϊκά γήπεδα. Ο λόγος για τον Θεράπων Βαμβακίδη, έναν παίκτη που έχει συνδυάσει το όνομά του με το γκολ και τις επιτυχίες, πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αρμενικής. Σχετικά με τημεταγραφή ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Σόλων Νουρτζανιάν μας είπε: ” Ήταν διακαής πόθος όλων μας η απόκτηση του Θεράπων. Με την έλευσή του θα λύσουμε το επιθετικό πρόβλημα, που είχαμε ειδικά κατά την περσινή περίοδο”.

Ο μεταγραφικός σχεδιαμσός της Αρμενικής συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, καθώς η ομάδα έχει προχωρήσει σε αρκετές προφορικές συμφωνίες και μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθούν, ενώ η ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση και ενός γκολκίπερ.

Αύριο ξεκινάει και η προετοιμασία του συλλόγου με τον Πάρη Παπαϊωάννου στον πάγκο, ο οποίος θα έχει την άμεση συμπαράσταση του έμπειρου γυμναστή Πέτρου Βοϊδονικόλα, που τελευταία εργάστηκε με επιτυχία στην Οδηγήτρια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply