Connect with us

stoplekto

Τζανόπουλος : Τα σωματεία να εφαρμόζουν τους κανονισμούς»

Published

on

Σαφέστατος για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος στο περιθώριο της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου  Σχετικά με τα τμήματα υποδομών τόνισε : «Τα τμήματα των υποδομών είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι και φέτος ο ΚΑΠ θα εφαρμοστεί αρκετά αυστηρά. Όλοι είστε γνώστες του χώρου και πρέπει να διαβάσετε τους κανονισμούς ποδοσφαίρου. Υπάρχουν ομάδες που διοργανώνουν τουρνουά εκτός της Ένωσης και περιφέρονται ως “περιοδεύων θίασος”. Αυτό για να γίνει θα πρέπει το σωματείο να έχει πάρει άδεια από την Ένωση. Ειδάλλως έχει επιπτώσεις η πρώτη ομάδα. Είναι σαφέστατος ο κανονισμός ποδοσφαίρου. Θα ήθελα αυτές οι ομάδες να διεξάγουν τουρνουά με τη στήριξη της Ένωσης. Πρέπει να καταλάβετε ότι η Ένωση είναι δική σας. Είναι το σπίτι σας. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε για το καλύτερο με σεβασμό στην ιστορία των ομάδων.»

  • Όπως ανακοίνωσε από βήματος ο κ. Τζανόπουλος στο γήπεδο Πανοράματος θα μπει πλήρης φωτισμός και αυτό θα επιλύσεις αρκετά προβλήματα
  • Επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ εξήρε την ομάδα του Αστέρα Άνω Λιοσίων , οι αθλητές του οποίου πήραν μια πρωτοβουλία και γίνανε δότες νωτιαίου μυελού στο ίδρυμα “Ελπίδα Βαρδινογιάννη”.« Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο και πρωτόγνωρο γιατί πρώτη φορά ερασιτεχνικό σωματείο κάνει μια τέτοια κίνηση και μακάρι να το ακολουθήσουν και άλλα.» τόνισε ο κ. Τζανόπουλος  που ευχαρίστησε την οικογένεια Μαρτίνου που στηρίζει την προσπάθεια των σωματείων από όλες τις απόψεις.
  • Στην αρχή της κλήρωσης ανέβηκε στο βήμα ο Αντιδήμαρχος του δήμου Φυλής κ. Δημήτρης Καμπόλης, ο οποίος χαιρέτισε τα σωματεία λέγοντας χαρακτηριστικά: “ Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι αυτό το έργο της Ένωσης και ιδιαίτερα του Μιχάλη Τζανόπουλου. Και πάνω από όλα πρέπει να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται διαιτητές”.