Connect with us

slideshow

Τζίγκερ: Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα…

Published

on

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού διαχώρησε την ΓΗΠΕΛ από την ΠΑΕ και αποδέχθηκε τον όρο που είχε θέσει ο Βγενό, προκειμένου να προχωρήσει ο τελευταίος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ που είχε προτείνει! “Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα”, καταλήγει στο υστερόγραφό του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο στον Ανδρέα Βγενόπουλο να κάνει πράξη αυτά που έχει δεσμευτεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τζίγκερ:

“Σε απάντηση της σημερινής ανακοίνωσης του κ. Α. Βγενόπουλου περί της υποχρέωσης μου να αναλάβω πλήρως τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της εταιρείας ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΕ (ΓΗΠΕΛ), υπενθυμίζω τα ακόλουθα :

 

Α. Η ΓΗΠΕΛ είναι 100% θυγατρική της ΠΑΕ και συστήθηκε ως εταιρία ειδικού σκοπού για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

 

Β. Όλες οι ενέργειες της εταιρείας τελούσαν σε γνώση των μελών του ΔΣ και όλες οι συμφωνίες έγιναν κατόπιν ομόφωνης έγκρισης του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Παρότι δεν έχω καμία προσωπική ευθύνη ή υποχρέωση, αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να δοθεί μία διαφανής λύση στον μοναδικό όρο που τέθηκε. Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:

 

Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ.

 

Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους.

 

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2011, εξέφρασα την αμετάκλητη και οριστική βούληση, τόσο εμού όσο και της οικογένειάς μου, για άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου, εφόσον γίνει αποδεκτή η σημερινή πρόταση, στην επόμενη ημέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα υπάρχει ούτε η ΓΗΠΕΛ.

 

ΥΓ. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply