Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα στον Ερμή ο Απόλλων Χαλανδρίου

Published

on

Πολλή καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλων Χαλανδρίου επικρατώντας 4-0 του ουραγού Ερμή Ηρακλείου στο Κάτω Χαλάνδρι. Με αυτή την επιτυχία οι ‘κυανόλευκοι’ αναρριχήθηκαν στην όγδοη θέση έχοντας 23 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν να ανεβαίνουν σκαλοπάτια στην βαθμολογία.

Το 1-0 έκανε στο 15′ ο Μήτρου παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Παφίλη σε σουτ του Παπουτσή. Με αυτό το γκολ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο πάρα τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος κλείδωσαν την νίκη στο 47′ χάρη στο σουτ του Γαλανόπουλου ύστερα από κακή απομάκρυνση του Κακαμπάκου που απεσόβησε αρχικά την προσπάθεια του Γογγολίδη. Νέο γκολ του Μήτρου και 3-0 στο 55′ με κεφαλιά του 22χρονου φορ σε σέντρα του αρχηγού, Φίλιππου Κοτσαύτη. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 86′ με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Παπουτσή.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος Μ., Ψαρίδης Χ., Παππάς Χρ.

Απόλλων (Νίκος Νικολακόπουλος): Σύρακας, Βλάχος (65′ Κωνσταντάκης), Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Κούκος, Λισγάρης, Γογγολίδης (75′ Παπαδόπουλος), Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Μήτρου (86′ Βλογιαννίτης), Παπουτσής.

Ερμής (Γιώργος Κατσαβός): Παφίλης (73′ Γονιδάκης), Καλλιανέζος, Άκουρος, Κακαμπάκος, Μανώλης, Αθανασίου, Χρηστίδης (57′ Αναστασίου), Αδαμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Εσαμπαλίδης, Πανταζόπουλος (57′ Κλεισιάρης Ι.).