Connect with us

stoplekto

Τεσσάρα πρόκρισης ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Παιχνίδι αποφόρτισης αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό Λιοσίων η αναμέτρηση για το Κύπελλο κόντρα στον Κεραυνό. Ο αγώνας διεξήχθη στην Πετρούπολη την περασμένη Τετάρτη (30/9), όπου οι ‘ερυθρόλευκοι’ ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Σταύρο Κίτσιο. Αρχικά, ο δεξιός μπακ-χαφ, Βαγγέλης Βαλάκος, άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ σε προσπάθεια του να απομακρύνει. Όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάρις τον Κίτσιο. Στο δεύτερο ημίχρονο, καθάρισε η υπόθεση πρόκριση με τον Καρύδη στο 60′, ξανά τον Κίτσιο στο 75′ και τον Δελόλμα στο 84′. Ο τελευταίος άνοιξε λογαριασμό για την φετινή χρονιά, ενώ ο Κίτσιος φαίνεται να βρίσκει τον ρυθμό του και, έτσι να λύνονται τα χέρια του Θανάση Ψύλλια.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Τσαγκάρης Ν., Κασιμάτης Α.

Κεραυνός: Παπαβασιλείου, Κολεντίνης (46′ Αλειφέρης), Λώλος (67′ Τζαμαλής), Μιχάλης, Γκανέτσος, Καλογερόπουλος, Τσάγκαρης, Γερολυμάτος, Καταγής, Κοτσαμπάς, Δρόσος (72′ Σκάντζης).

Ολυμπιακός: Τεννές, Βαλάκος, Παπαδόπουλος, Κολιοπάνος, Κωνσταντινίδης, Σαξανίδης, Παπαθεοδώρου (39′ λ.τρ. Κίτσιος), Καμαριάρης, Δελόλμας, Μιρτσέα (60′ Ξενάκης), Μελέτης (55′ Καρύδης).