Connect with us

stoplekto

«Τεσσάρα» ο Αγιος Δημήτριος στο Περιστέρι

Published

on

Ανετο πέρασμα από το… βροχερό Περιστέρι για τον Αγιο Δημήτριο που επικράτησε 4-0 της τοπικής Άμιλλας στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Με αυτή τη νίκη, η «Μπάρτσα» πλησίασε, ξανά, τη Νέα Ιωνία (ματς λιγότερο) στο -4 αριθμώντας 41 βαθμούς στη 3η θέση, ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν ένατοι έχοντας 27 πόντους, τέσσερις μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Κοκλίδης έπειτα από ασίστ του Αβίντογλου, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (47’), ο Ανδριανόπουλος σημείωσε το 2-0 και στο 54’ ήταν η σειρά του Ψάρρα για το 3-0. Το «κερασάκι στη τούρτα» έβαλε στο 74’ ο Ανδριανόπουλος με κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Πανταζή. Επίσης, δοκάρι είχε ο Αβίντογλου, ενώ η διαιτησία των Χριστοδούλου Π., Σαμοΐλη Δ. και Τζίκα Ε. κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. (Κώστας Σώκος): Τεννές, Δούμας, Ναζάρη (73’ Κούτρης), Ασημακόπουλος, Πυρένης (60’ Νικολάου), Μπαϊράμης, Κλαυδιανός Ι., Παππάς, Χρυσαφίδης (73’ Ζέρβας), Μπριστογιάννης, Μέμη.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Πανταζής, Γεωργούσης, Τετριμίδας, Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής (60’ Τζωρτζάτος), Καραμπίνης, Κοκλίδης (70’ Διονυσόπουλος), Ανδριανόπουλος, Αβίντογλου, Τζαβάρας (46’ Ψάρρας).