Connect with us

6ος Όμιλος

Τερζής: “Νίκη για να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες για τίτλο”

Published

on

Με στόχο να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση της ανόδου θα παραταχθεί ο Ιάλυσος στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο το Λουτράκι. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Δήμας και Βλάχος όπως επίσης και ο τραυματίας Αρχοντούλης.

Ο Σάκης Τερζής που έχει κατορθώσει να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τον “Τοξοβόλο” και να του προσθέσει νέα στοιχεία που τον κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικό αναφερόμενος στο ματς τόνισε

”Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό μας και για τις δυο ομάδες. Ίσως το Λουτράκι να παίζει το τελευταίο του χαρτί με εμάς. Ομως πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, πρόκειται για ένα σύνολο που είναι οργανωμένο, έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας με παίκτες που είναι φιλόδοξοι και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό σε κάθε ματς. Οπότε αυτό κάνει το ματς πιο δύσκολο. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για την κατάκτηση του τίτλου και στόχος αποτελεί να έχουμε ενδιαφέρον στην διοργάνωση. Ευελπιστώ ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσου ντο καλύτερο τους εαυτό. Δεν μ’αρέσει να μιλάω για απουσίες γιατί όλοι οι παίκτες του ρόστερ μας είναι σημαντικοί”.