Connect with us

4ος Όμιλος

Τερεζόπουλος: “Από τι καλύτερες ομάδες ο Άγιος Ιερόθεος”

Published

on

Χωρίς άγχος πλέον αλλά μέ πίστη για το αποτέλεσμα θα παραταχθεί η Ρόδος στον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Άγιο Ιερόθεο. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Τορεζάνι, αλλά και οι τραυματίες Καντιμοίρης και Ευγενικός. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Τερεζόπουλου ο οποίος αναφερόνενος στον αγώνα τόνισε:

Πλέον δεν έχουμε την πίεση του αποτελέσματος. Θα παίξουμε ελεύθερα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που είχε σταθερότητα και αρκετούς έμπειρους παίκτες. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο και από εκεί και πέρα η καλύτερη ομάδα ας κερδίσει’.

Ερωτηθείς εάν έχει δει τη βελτίωση που θα επιθυμούσε ο ίδιος από την πρώτη ημέρα που συμφώνησε με τα ‘Ελάφια’ ο γνωστός προπονητής υποστήριξε:

Πολλές φορές αυτό έχει να κάνει με την ομάδα και τις δυνατότητες της. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει πιο θετικά αποτελέσματα όπως για παράδειγμα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Κατά τα άλλα, όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.