Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Τα Σούρμενα είναι εδώ! Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Published

on

Τα Σούρμενα αποτελεί την επόμενη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αφού επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 του ΑΟΤ Αλίμου (1-1 κανονική διάρκεια, 2-2 στην παράταση). Οι ‘κόκκινοι’ στάθηκαν πιο τυχεροί στην ψυχοφθόρο διαδικασία παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ισορροπημένο παιχνίδι με το πρώτο μέρος να είναι καλύτερα τα Σούρμενα και στο δεύτερο οι Τράχωνες. Το σκορ άνοιξε στο 18΄’ ο Καζαντζής με σουτ στην κίνηση κάνοντας το 0-1, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Φατσέας στο 29’ με κεφαλιά. Στην παράταση σημειώθηκαν άλλα δυο γκολ. Στο 103’ ο Κολλινιάτης με σουτ από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα όταν κέρδισε το ριμπάουντ σε κεφαλιά που προηγήθηκε από τον Προμπονά στο κάθετο δοκάρι, κάνοντας το 2-1. Η απάντηση των Σουρμένων ήρθε στο 122’ με κεφαλιά του Θεοδώρου, που ισοφάρισε σε 2-2, στελνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί τα Σούρμενα ευστόχησαν με τους Δημογιάννη, Μπουγιούκο, Θεοδώρου και Ακριτίδη και πήραν την πρόκριση με σκορ 4-3. Για τους ηττημένους ευστόχησαν οι Δράμπαλης, Προμπονάς και Χακράμα.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Βαγγέλης Μάλλιος για διαμαρτυρία.

Διαιτητες ήταν οι Ζαραβίνος, Απτόσογλου, Χριστοδούλου.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπέρας, Προμπονάς, Στεργιάκος (97’ Κακούτης), Κολλινιάτης, Ιατρού, Χρήστου(85’ Χακράμα) , Δημογιάννης, Φατσέας Βάσος (61’ Τσολάκος), Βούζας.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Πολυχρονιάδης (8’ λτ Ζιώγας, 70’ Θεοδώρου), Ακριτίδης, Κορκολής, Μπουγιούκος, Πρέκας, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης (83’ Γιοματάρης).