Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα Σούρμενα έβαλαν… φωτιά στον 2ο όμιλο, 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Published

on

Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλαν τα… καυτά Σούρμενα τα οποία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ νίκησαν και τον Πανερυθραϊκό στο γήπεδο του Ελληνικού με 1-0, με το 2ο όμιλο να αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Το γκολ του Κώστα Γιοματάρη στο 67′ με σουτ ήταν αρκετό ώστε οι ροσσονέρι να πετύχουν τα τρίτη νίκη τους στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος και να φτάσουν τους 42 βαθμούς και την 3η θέση έχοντας ματς περισσότερο από το Αιγάλεω.

Από την άλλη, η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις δυο αναγκαστικές αλλαγές των Τσεβά και Μπαμπαλούκα ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα.

Πάντως στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα εάν η κεφαλιά του Αντωνιάδη δεν έφευγε άουτ.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Καλαματιανός, Μετλίου, Ζιώγας, Κορκολής, Τσακύρης, Πρέκας, Θεοδώρου (77′ Γιοματάρης Δ.), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης (88′ Γκοβίλας), Χατζηπαναγιώτης (50′ Γιοματάρης Κ.)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας (46′ λ.τρ. Τριανταφύλλου), Κουμπούλης, Αναγνώστης (70′ Λώλος), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Τσεβάς (18′ λ.τρ. Σινάνι).