Connect with us

stoplekto

Τα πλέι οφ της Γ’ Κατηγορίας(2η αγωνιστική)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης

 

 

Βαθμολογία- 2η αγωνιστική

1. Ένωση Καμινίων 2   1-0    7

2. Πυθαγόρας          2    3-1    6

3. ΑΟ Πειραιάς       2    2-0    2

4. Ποσειδών Χ.       2     1-1     2

 

 

 

Ένωση Καμινίων – ΑΟ Πειραιάς 1-0

Η Ένωση Καμινίων ήταν αυτή που επικράτησε στο ντέρμπι του ΑΟ Πειραιά στο γήπεδο του Μοσχάτου με 1-0 και όλα θα παιχτούν πλέον την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των play off στο παιχνίδι με τον Πυθαγόρα, όπου οι Καμινιώτες βολεύονται και με ισοπαλία .

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε μόλις στο 2’ με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ ο Μπέρμπερη .

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΑΟ Πειραιά προσπάθησαν για την ισοφάριση, πάλεψαν με αυτοθυσία , αλλά τα « μωρά » του Δημήτρη Τζανετουλάκου έβγαιναν με μεγαλύτερη άνεση στην επίθεση , χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα …..

Άψογος ο διαιτητής Κ. Ιωαννίδης .

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ : Κυρίτσης, Κολιοτάσης, Τιπέλης, Καραγιάννης , Σαπχάσα, Αράπογλου( 87’ Λαμπράκος) Μπέρμπερη , Σαουλιάς, Κοκράνης( 89’ Σιγάλας) Κουγιουμτζόγλου, Μουρελάτος.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Περδικούρης, Στέφα Κλ.( 21΄Καραμανώλης) , Τσαγκαλίδης, Μανιάτης, Κοκκώνης, Κουράκος( 57’ Τσιτσιλιάγκος) Σκαρμούτσος, Σαραντίτης( 53’ Ξέπα) Μεμαϊντίνι( 80’ Στέφα Κοτ.) Μουρτίδης, Παπαθεοφίλου.

 

Ποσειδώνας Χατζυκυριακείου- Πυθαγόρας 1-2

 

«Χρυσή» νίκη στο 90’ για τον Πυθαγόρα, ο οποίος κατέβαλε στον Κορυδαλλό με 2-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου, πέτυχε το δεύτερο «τρίποντό» του στα πλέι οφ και πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Ένωσης Καμινίων θα πετύχει κάτι ακατόρθωτο, να πάρει την άνοδο, ενώ ξεκίνησε από την τελευταία θέση και με μηδέν βαθμούς.

Οι Περαματιώτες προηγήθηκαν με τον Βαφειάδη στο 36’, για να ισοφαρίσει ο Ποσειδώνας με τον Αρτεμάκη στο 51’.

Η φάση του αγώνα ήρθε στο 90’. Ο διαιτητής Κακρίδης έδωσε φάουλ εκτός περιοχής σε ανατροπή του Ιωσηφίδη,  όπου αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν ζητήσει πέναλτι εντός περιοχής, κάτι που είχε υποδείξει και ο βοηθός Σγουράκης. Το φάουλ τελικά εκτέλεσε ο Ιωσηφίδης, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού βρήκε και το δοκάρι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Χατζαντώνης, Βερροιόπουλος, Αναζίκος, Ηλιόπουλος, Γκολφίνος, Κόλλιας, Αρτεμάκης(86’ Παπαδάτος), Δούλος, Ζόμπας(75’ Αλεξόπουλος), Περικλόπουλος, Σέχι(61’ Θέος).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου, Κωνσταντίνου, Μετούσι, Τρίτσας, Κοσυφάκης, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης(90’ Χελιώτης), Μαρτσόπουλος, Καλουτάς(77’ Καρράς), Ιωσηφίδης(91’ Δαναλάτος), Βαφειάδης(66’ Παπαδρόσου).

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply