Connect with us

slideshow

Τα…πιπεράτα της κλήρωσης στην ΕΠΣΔΑ

Όλα όσα είδε το δημοσιογραφικό μάτι στην κλήρωση της ΕΠΣΔΑ.

Published

on

Υπερηφανεύτηκε και με το δίκιο του ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος, για το γεγονός ότι καμία ομάδα της ΕΠΣΔΑ που μετέχει σε επαγγελματική κατηγορία δεν μπλέχτηκε στις υποθέσεις που δυσφήμησαν το ποδόσφαιρο. Ο κ Τζανόπουλος έκανε ειδική αναφορά στον Θρασύβουλο, τόνισε ότι θα είναι αδικία πρώτου μεγέθους να μην αγωνιστεί στην Β Εθνική και ο Βύζαντας Μεγάρων και ευχήθηκε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ασπρόπυργος.

……………………

Για πρώτη φορά από το 2004, έτος ίδρυσης του ΠΑΣ Ελευσινιακός, απουσίαζε από κλήρωση της ΕΠΣΔΑ, ο ιδρυτής της ομάδας, Γιώργος Κάπουας. Εμφανές ότι έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από τον Ελευσινιακό και έχει πραγματικά παραδώσει τα ηνία στα χέρια της νυν διοίκησης, καθώς δεν θέλει να μπερδεύεται στα πόδια τους.

…………………

Παρών μαζί με τον υιό στη κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ , ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Ρόκας. Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Τζανόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι παρευρίσκοντο στην κλήρωση, όπερ σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Μαγούλας δεν έριξε μαύρη πέτρα πίσω του.

………………………

Απούσα από κάθε διαδικασία ήταν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣΔΑ, Ρούλα Πατήλα. Αν και σε μια τέτοια εκδήλωση θα έπρεπε να είχε τον πρώτο λόγο για τις δημόσιες σχέσεις της Ένωσης, κάθισε σε μια γωνία εντελώς παραμερισμένη. Η παρατεταμένη απουσία από τα δρώμενα της ΕΠΣΔΑ, έχει ενοχλήσει πολλούς και κυρίως και τον πρόεδρο.

…………………

Στη μια πλευρά του χώρου μιλούσε από μικροφώνου ο πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Τζανόπουλος αλλού κοιτούσαν τα μέλη των διοικήσεων των ομάδων. Όχι ότι αλληθώρισαν ξαφνικά όλοι αλλά, όπως ήταν φυσικό, τόσο οι δύο ωραίες σερβιτόρες όσο και κάποιες άλλες αιθέριες υπάρξεις θαμώνες του αθλητικού κλαμπ, τράβηξαν και με το παραπάνω τα βλέμματα όλων.

………………………….

Πάντως και οι δύο γυναίκες της ΕΠΣΔΑ δεν πήγαιναν πίσω σε κομψότητα, χάρη και ομορφιά. Η αρχιδιαιτητής Ιωάννα Κωνσταντινίδου έκλεψε την παράσταση με ένα λαχανί μακρύ φόρεμα και με τα ροζ αξεσουάρ, σκουλαρίκια αρμονικά δεμένα ενώ η εντυπωσιακής ομορφιάς , γραμματέας της Ένωσης Κωνσταντίνα Φράγκου, έκανε αντίθεση με το λευκό φόρεμα και το μαυρισμένο από τις διακοπές δέρμα.

……………………..

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η πλέον πολυπληθής παρουσία ήταν αυτή του Μανδραϊκού. Επικεφαλής ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γιαλιάς, συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό Γρηγόρη Δράγαζη, τον προπονητή Τέλη Πιστόλη, τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση και άλλα μέλη της διοίκησης.

………………………..

Άριστα δέκα στα θέματα οργάνωσης πήρε η ΕΠΣΔΑ. Ειδικά στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Τύπου όλα πήγαν περίφημα και σε λίγα λεπτά της ώρας οι δημοσιογράφοι είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Για το αποτέλεσμα αυτό βοήθησαν τα μέγιστα οι ειδήμονες στην τεχνολογία γιοί του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Ορέστης και Αιμίλιος Αποστολόπουλος.

……………..

Μπορεί να χαιρετήθηκαν τα μέλη της διοίκησης του Πανελευσινιακού με τους συναδέλφους τους του Ελευσινιακού αλλά όλοι διέκριναν ότι πίσω από τις τυπικές χειραψίες υπήρχαν παγωμένα χαμόγελα και αμηχανία. Μάλιστα η «θεά τύχη» μίλησε και οι δύο ομάδες θα τα …πουν στο γήπεδο νωρίς αφού αναμετρώνται τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική. Ο Πανελευσινιακός μάλιστα έχει να ξεπεράσει τον… κάβο νωρίς καθώς μετά το εντός έδρας με τον συμπολίτη Ελευσινιακό, πηγαίνει σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Απόλλων Ποντίων και τον συνδιεκδικητή του τίτλου, Άτταλο Νέας Περάμου.

………………….

Και μιας και ο λόγος για τον Άτταλο Νέας Περάμου, σε μια ακόμη εκδήλωση της ΕΠΣΔΑ, που ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Μαρκεσίνης λάμπει δια της απουσίας του. «Μανιάτης» ο πρόεδρος.

……………..

Πάντως στην ώρα προσέλευσης Πανελευσινιακός και Ελευσινιακός ήταν διαμετρικά αντίθετοι. Οι Κώστας Νικολάου , Νίκος Δούκας, Παναγιώτης Πολυζώ νης , Γιάννης Ρόκας, που εκπροσώπησαν τους «σταχυοφόρους» είχαν πιάσει …στασίδι από νωρίς με μόνο αργοπορημένο τον Χρήστο Ρεντούμη. Αντίθετα οι του Ελευσινιακού ( η πρόεδρος Μαρία Μοίρα, Στέλιος Κοντολαιμάκης, Μιχάλης Φωτάρας και Γιώργος Ανανιάδης) έφτασαν τελευταίοι και ενώ η εκδήλωση είχε αρχίσει. Μοιραία τα μάτια όλων στράφηκαν πάνω τους κατά την προσέλευση τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply