Connect with us

slideshow

Τα πειραιώτικα του Δαρζέντα

Published

on

***Επικυρώθηκαν και τυπικά οι βαθμολογίες και των τριών κατηγοριών του Πειραιά. Να επισημάνουμε το σημαντικό έργο που επιτέλεσε και αυτή τη χρονιά η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ. Με επικεφαλή τον πρόεδρο Κώστα Χολέβα  και τα μέλη Ιωάννα Μωρέ, Νίκο Παρασκευάκο, Βασίλη Προβατά και Κανέλο Τσίρμπα  που αφιέρωσαν άπειρες ώρες ,έγινε εξαιρετική και οργανωμένη δουλειά όλη τη χρονιά και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς…..

*** Πριν την διαδικασία της κλήρωσης  του τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παναγιώτη Σαλπέα έγινε ειδική αναφορά , όπως ήταν επόμενο στο έργο του  κορυφαίου  παράγοντα  που ανέδειξε το Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Για  την προσφορά του μίλησαν ο αντιδήμαρχος  Κερατσινίου – Δραπετσώνας  Χρήστος Καραγιαννάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών  Απόστολος Μαρούλης, αλλά και ο  Πρόεδρος της  Ένωσης Συνδέσμων  Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά  Νίκος Σιδηρόπουλος.

***Για μια ακόμα χρονιά οι φίλοι τίμησαν την μνήμη του Μιχάλη Πουλάκου.  Είναι η δέκατη πέμπτη φορά που έγινε αυτό .Όσα και τα χρόνια που έχει φύγει από τη ζωή ο αείμνηστος Μιχάλης. Που άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Ιανουαρίου του 2001 . Στη διατήρηση αυτού του αγώνα , αυτός που έχει συμβάλει τα μέγιστα είναι ο Τάσος Λαγός , αδελφικός φίλος και συμπαίκτης του Πουλάκου .Και όλοι όσοι μετείχαν στον αγώνα έδωσαν ραντεβού για να ανταμώσουν και πάλι του  χρόνου τιμώντας έτσι τη μνήμη του αξέχαστου φίλου τους .

***Πριν σφυρίξει τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Παλαιμάχων ο πολύ σπουδαίος διαιτητής Μίλτος Τερζάνης  φώναξε δυνατά προς τους παίκτες :« Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό καλοκαίρι σε όλους » Και θυμήθηκα ποιος διαιτητής το έκανε επίσης αυτό.  Αν και έχουν περάσει μερικά χρόνια  ο Γιάννης Ευδαίμων δεν ξεχνιέται  και μας λείπει . Για το χιούμορ και την ..τρέλα του . Καιρός να ενεργοποιηθεί και στους παλαιμάχους….

*Ποινή μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε από την  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ στον ποδοσφαιριστή του Προφήτη Ηλία Π. Εστυλιανίδη. Η τελευταία ποινή της χρονιάς….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply