Connect with us

slideshow

Τα Πειραιώτικα του Δαρζέντα

Published

on

To πρωτάθλημα πηγαίνει προς το τέλος του , η αγωνία κορυφώνεται . Η διοίκηση της ΕΠΣΠ ζήτησε από τους διαιτητές μέσω της Επιτροπής Διαιτησίας να είναι προσεκτικοί όσο γίνεται και οι αποφάσεις τους να είναι σωστές. Όμως το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα σωματεία αλλά και οι ποδοσφαιριστές . Να μην ρίχνουν τα βάρη μόνο στη διαιτησία. Είναι σίγουρο ότι δεν φταίει μόνο αυτή. Να κοιτάνε και τα δικά τους λάθη. Να μην μετατοπίζουν ενδεχομένως τα προβλήματα τους στη διαιτησία  Να μην κατηγορούν μόνο τους διαιτητές . Και τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Αρκεί να μην γίνονται σκόπιμα . Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και κάποιοι διαιτητές που δείχνουν αλαζονεία. Κι αυτό είναι απαράδεκτο. Να κατανοούν την προσπάθεια των παικτών και να απονέμουν δικαιοσύνη. Όλοι μαζί , ο  καθένας  από το πόστο του, μπορούμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο . Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά…

Οι 7 από τους 8 αγώνες του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας διεξάγονται σήμερα λόγω ευθυγράμμισης, αφού  έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον . Αύριο στις 17.00  θα γίνουν όλοι οι αγώνες του 2ου ομίλου. . Είναι κάτι το πρωτόγνωρο αυτό για τα Πειραϊκά γήπεδα και εφαρμόζεται φέτος….

Αύριο το πρωί στις 10 στο γήπεδο Περάματος , θα διεξαχθεί ο αγώνας του προπαιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Περαμαϊκό και τον Ολυμπιακό Πειραιά. . Πριν το παιχνίδι η  διοίκηση των γηπεδούχων θα τιμήσει τον προπονητή της ερυθρόλευκης ομάδας Τάσο Πάντο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…..

Στην σημερινή τους εκπομπή « Στις αλάνες παίζουν τα παιδιά στο Κανάλι 1( 90,4) ο Νίκος Παρασκευάκος και ο Μιχάλης Μουσελής έχουν προσκεκλημένο τον ηγέτη της Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτη Ορφανό. Ο οποίος θα έχει να πει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα…

Και μην ξεχνάτε τα ξημερώματα γυρίζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά λόγω θερινής ώρας. Ο αγώνας ΑΟ Ζέας – Ένωσης Καμινίων θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και ο αγώνας ΑΟ Καραβάς – Πανιώνιος Κερατσινίου στις 10.15. Με τη νέα ώρα δηλαδή. . Ας το προσέξουν ιδιαίτερα οι  ποδοσφαιριστές των παραπάνω ομάδων.  Μην τους πάρει ο ύπνος  και τρέχουν μετά….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply