Connect with us

stoplekto

Τα Πειραιώτικα του Αντώνη…

Published

on

***Ένα βαθμό στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με Περαμαϊκό και Ειρήνη 2005 θέλει ο Ίκαρος Καλλιθέας για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τη συμμετοχή του στα μπαράζ  ανόδου στη Γ’ Εθνική. . Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που μαζί με το Κερατσίνι θα μας εκπροσωπήσουν στους ψυχοφθόρους αγώνες με Αιγάλεω και Ηράκλειο, όπου μια από τις τέσσερις ομάδες θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο. Τεράστια αδικία….

***Χαμός γίνεται στη Β’ Κατηγορία και στους δυο ομίλους. τόσο για τις θέσεις ανόδου , όσο και αυτές για τη σωτηρία . Μόνο η Κύπρος Κορυδαλλού έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ήδη την άνοδο.…

***Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η Κύπρος που ανέρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατηγορία, λειτουργεί σαν μια αγαπημένη οικογένεια . Το απέδειξε για μια ακόμα φορά στην περίπτωση του προπονητή της ομάδας Νίκου Κούστα . « Είσαι το δυνατό μας σημείο » έγραφαν μπροστά οι φανέλες τους , ενώ από πίσω όλοι μαζί σχημάτισαν τη λέξη « Περαστικά !!» η Κύπρος είναι ένα από τα πιο υγιή σωματεία που υπάρχουν στον χώρο μας ….

***Ορισμένοι παράγοντες το «δουλεύουν» καλά το παιχνίδι. Πηγαίνουν μετά τον αγώνα και συγχαίρουν τους διαιτητές για την άριστη διαιτησία τους , και μετά βγαίνουν στις εφημερίδες και τα σάιτς και λένε ότι αδικήθηκαν . Ο σκοπός είναι προφανής, Από την μια  πλευρά θέλουν να τα έχουν καλά με τους διαιτητές αφού θέλουν να τους καλοπιάσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας κι από την άλλη θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι η ομάδα τους αδικείται . Παλιό το κόλπο….

***Την παραίτηση του από τη διοίκηση των Νέων Ευγενείας υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος  Άκη Πετρίδης. Η παραίτηση έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του συλλόγου που τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στην ομάδα και  εύχεται ταχεία ανάρρωση για τον πατέρα του…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply