Connect with us

8ος Όμιλος

Τα διαρκείας του Χαραυγιακού

Published

on

“Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2017-2018) ο Αθλητικός Όμιλος Ηλιούπολης Χαραυγιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) και εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Σύλλογός μας για να αντιμετωπίσει τα οδοιπορικά,τα έξοδα διαιτησίας και γενικότερα όλες τις αυξημένες υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από τη συμμετοχή του στα Εθνικά Πρωταθλήματα εξέδωσε την ετήσια κάρτα διαρκείας που ήδη κρατάτε στα χέρια σας.
Έχοντας πλήρη συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, η τιμή της κάρτας είναι μόνο 60 ευρώ και με αυτή μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όσο και αυτούς του θεσμού του Κυπέλλου.
Η διοίκηση του Α.Ο.Η. Χαραυγιακός σας ευχαριστεί θερμά για την ηθική αρωγή και την οικονομική σας συμπαράσταση στον αγώνα που δίνει για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και σας περιμένει να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των αθλητών μας για τη νίκη και τη συμμετοχή στις αθλητικές αναμετρήσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
                         Ο πρόεδρος του Δ.Σ.                               Ο Γενικός Γραμματέας
                           Μανώλης Φύτρος                                     Θανάσης Πολύζος
Περισσότερες πληροφορίες για της κάρτες διαρκείας στο τηλέφωνο: 6944299634