Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τα διαρκείας του Αστέρα Βάρης

Published

on

Με γνώση τις δυσκολίες της εποχής αλλά με στόχο και όρεξη να δημιουργήσει ένα σύνολο ισχυρό που θα χαίρεται ο φίλαθλος κόσμος να βλέπει κάθε Κυριακή, η διοίκηση του Αστέρα Βάρης με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας για την προσεχή χρονιά σε άκρως οικονομικές τιμές.

Αναλυτικά, το κειμενο:

¨”Το μία ομάδα, μία πόλη μία ιστορία … ένας στόχος είναι το σλόγκαν για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι φίλαθλοι παραμένουν η ψυχή της ομάδας και η παρουσία τους στο πλευρό της, αποτελούν την βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία και την προοπτική της.

Με το σκεφτικό αυτό, προκειμένου να ευχαριστήσουμε έμπρακτα τους φιλάθλους για την αφοσίωση τους και αφετέρου να δώσουμε την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ, κυκλοφορούν την Παρασκευή 25/08/2017 τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 σε τιμή έκπληξη”.