Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τα δεκαέξι κανόνια της Α’ΕΠΣΑ (2ος Όμιλος)

Published

on

Επτά αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον δεύτερο όμιλο έχει αποκτήσει άγριο χαρακτήρα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τους 16 σκόρερ που έχουν σημειώσει τουλάχιστον έξι τέρματα έως τώρα, με τον Μπερτσιά να έχει τα ηνία.

Μόνος πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ είναι ο Νίκος Μπερτσιάς με 14 τέρματα. Ο επιθετικός του Αγίου Ιεροθέου κάνει πολύ καλή χρονιά βοηθώντας τους κιτρινόμαυρους να κρατηθούν κοντά στη πρώτη τριάδα με την εκτελεστική του δεινότητα αλλά και την άρτια τεχνική του κατάρτιση. Μάλιστα, μετρά και ένα αυτογκόλ κόντρα στο Ρουφ την 18η αγωνιστική…

Τριάδα φωτιά 12 τερμάτων ακολουθεί με τους Νίκο Κετσετζόγλου, Πάντο Τζανετάκο και Παύλο Μπίτιλη. Ο επιθετικός του Χολαργού με το χατ τρικ του κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου πέρασε δεύτερος και δείχνει σε καλή κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός του ‘Σίτι’ θέλει να επιστρέψει το Αιγάλεω στη Γ’Εθνική και με την εμπειρία του δίνει πολλές λύσεις ώστε να πραγματοποιηθεί ο στόχος. Όσο για τον Παύλο Μπίτιλη; Κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε ο Χαραυγιακός να παραμείνει ανταγωνιστικός και οπλίζει για τον τελικό της Νέας Σμύρνης.

Έντεκα τέρματα για τον Ματέο Κράσι της Αγίας Παρασκευής. Διανύει την πιο παραγωγική σεζόν του και σκοράρει ένα γκολ ανά 131 λεπτά. Η παρουσία του Πασά φαίνεται να τον έχει βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί περισσότερο.

Ήταν νέος και γέρασε (ποδοσφαιρικά) ο Φάνης Λαμπρογεώργος. Ε και; Δέκα τέρματα έως τώρα και πολλά καθοριστικά για τον φορ του Αιγάλεω. Μάλιστα, πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό και θα δώσει νέες λύσεις στον Άγγελο Πυρένη.

Μετά την όγδοη αγωνιστική ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα και διατήρησε την Αργυρούπολη στη κορυφή. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κοκκινέλη που έχει σημειώσει έως τώρα εννέα τέρματα αλλά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Επίσης, εννέα τέρματα έχει σημειώσει ο Νίκος Ιορδανίδης της Πεύκης αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνονται ικανά ώστε να παραμείνει ο σύλλογος στη κατηγορία.

Οκτώ τέρματα έχουν σημειώσει οι Άγης Πασάς και Κωνσταντίνος Μπουγατσιάς. Ο επιθετικός της Σάντα έχει φάει με το κουτάλι τις επαγγελματικές κατηγορίες και προσπαθεί να δώσει ώθηση στο συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου για την άνοδο. Το ίδιο ισχύει και για τον τεχνίτη Μπουγατσιά που ήρθε τον Γενάρη από τον Χαραυγιακό στο Αιγάλεω και μέχρι στιγμής έχει δώσει πολύτιμες βοήθειες με κάθε τρόπο στους κυανόλευκους.

Ο Άρης Πλεξίδας ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά μέχρι στιγμής έχει σημειώσει επτά τέρματα και είναι από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρόστερ των Αγίων Αναργύρων.

Το αφιέρωμα κλείνει με πέντε παίκτες που έχουν βρει δίχτυα έξι φορές. Αρχίζουμε με τον Γιώργο Βελλή που ανέλαβε από νωρίς καθήκοντα αρχισκόρερ στη Θύελλα και πλέον με συμπαραστάτες τους Ζαμπάρα και Μπίνα στην επίθεση θα απελευθερωθεί περισσότερο. Συνεχίζουμε με τον Ηλία Κώτσι που πήγε στο Ρουφ τον Γενάρη και μετρά ήδη τέσσερα τέρματα ενώ δύο σημείωσε με το Αιγάλεω. Επόμενος στη λίστα ο Παύλος Τσοχαντάρης, ένας παίκτης παραγκωνισμένος στη Σάντα τελευταία.. Τέλος, από έξι τέρματα έχουν ο Χαράλαμπος Κάιδος της Δόξα Βύρωνα αλλά και ο Μάριος Παπανικολάου των Αγίων Αναργύρων που σταματάει για φέτος το ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply