Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ταράζει τα νερά ο Άγιαξ Ταύρου με την απόκτηση του Σταμου

Published

on

Η αρχή ειχε γινει με τον Μουτσα, ομως οπως αναμένονταν ο Αντώνης Τσάτσος δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο νέος πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου ειχε δηλώσει οτι θα κανει ομαδα που θα εχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ήδη με τις κινήσεις του εχει κανει όλη την Αθηνα να παραμιλάει.

Απόδειξη αποτελεί η νεα μεταγραφική βόμβα όπου με συντονισμένες ενέργειες ο γνωστός επιχειρηματίας έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Νίκο Σταμο.

Ο 30χρονος ασος που τα τελευταία χρονια εχει ρόλο πρωταγωνιστή στις ομαδες που αγωνίζεται συμφώνησε με την ομαδα των νοτίων προαστιων και θα αποτελέσει ενα ισχυρό χαρτί στα χέρια του προπονητη, Φώτη Ζησάκη.

Ο Σταμος αποτελεί μέλος της Εθνικής ομαδας που αγωνίζεται σε 5Χ5 ενώ εχει περάσει απο μεγάλες ομαδες γεγονός που δειχνει τη σπουδαιότητα της μεταγραφής. Καβάλα, Πανιώνιος, Ναυπακτιακό, Φωστήρας, λΠανναξιακος και Αιγαλεω όπου περυσι πανηγύρισε την άνοδο αποτελούν μέρικες απο τις ομαδες που εχει αγωνιστεί ο ικανός ασος.

Σημαντικο ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφης έπαιξε και η παρουσία του διοικητικού παράγοντα του Άγιαξ, Στραντζα Δημήτρη, ο οποίος βοήθησε σημαντικά.