Connect with us

stoplekto

Ταουξής : « Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας .»

Published

on

Από τον γνωστό δικηγόρο- ποινικολόγο και ηγέτη των Νέων Δραπετσώνας Βασίλη Ταουξή λάβαμε ην παρακάτω επιστολή:

«Εν μέσω οσμής δυσωδών υποθέσεων , οικονομικών σκανδάλων και κακουργηματικών ποινικών διώξεων , για τα μέλη της ΕΠΟ  (αυτή η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή βρήκε τον κατάλληλο χρόνο ??? Εν μέσω ανάπτυξης οικονομικής κρίσης και ανέχειας , να  ορίσει  την τιμή κάθε δελτίου μεταγραφής στα 100 ευρώ.

Προφανώς για να χρηματοδοτήσουν τους παχυλούς μισθούς και τα ταξίδια της ΕΠΟ , κάποιοι νοσηροί οικονομικοί εγκέφαλοι ξεσκίζουν έτσι τα χιλιάδες ερασιτεχνικά σωματεία .Είναι τόσο εγκληματικά αδιάφοροι και ηλιθίως εκτός τόπου και χρόνου που δεν αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα .Τι νομίζουν ? Ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν τις οικονομικές δυνατότητες των ΠΑΕ ?Μέχρι πριν 10 χρόνια η Πολιτεία επιχορηγούσε τα σωματεία .Ύστερα σταμάτησε κάθε είδους οικονομική ενίσχυση .Τώρα με αυτή την ανόητη και γελοία   ντιρεκτίβα τι επιδιώκουν ?Να διαλύσουν τα σωματεία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ? Δεν αρκεί που τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχουν πλημμυρίσει από καραβιές αλλοδαπών αμφιβόλου ποιότητας ? Μήπως να παραδώσουμε τις σφραγίδες και τις παραιτήσεις μας στην ΕΠΟ ?Εγώ προτείνω να στραφούμε νομικά κατά της κατάπτυστης και εξοντωντικής για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό απόφασης , ώστε να επαναφέρουμε το κόστος στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων .

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας , εμείς με την δύναμη που μας δίνει ο τεράστιος αριθμός μας .Μην περιμένετε τίποτα καλό από τους  καρεκλοκένταυρους της ΕΠΟ.»