Connect with us

8ος Όμιλος

Τίμησε τον Μ. Κρασανάκη ο Ηρόδοτος!

Published

on

Αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους επιχειρηματίες στο Ηράκλειο ο οποίος καθημερινά με πράξεις δείχνει την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη των γνωστών εστιατορίων “ΚΡΑΣΑΣ”, Μανώλη Κρασανάκη, ο οποίος αποτελεί τα τελευταία χρόνια από τους βασικούς υποστηρικτές της ομάδας του Ηροδότου.

Ο σύλλογος της Νεας Αλικαρνασσού γι αυτόν ακριβώς το λόγο αποφάσισε να τιμήσει για την προσφορά της την οικογένεια του Μ. Κρασανάκη, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό. Αναλυτικά, το κειμενο:

Το σωματείο φίλων του Ηροδότου, εις μνήμη του Αντώνη Καργιωτάκη, πριν από την έναρξη του Β’ ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Εθνικό Πειραιώς, τίμησε τον κ. Μανώλη Προβιδάκη για την προσφορά του στους Νέους του Ηροδότου ως πρόεδρος από το 2000 έως το 2006. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γιός του αείμνηστου Αντώνη Καργιωτάκη, Γιώργος, δίνοντας του μια τιμητική πλακέτα.
Ενώ υπήρξε άλλη μια τιμητική διάκριση προς τους Μανώλη και Δημήτρη Κρασανάκη, ιδιοκτήτες των γνωστών εστιατορίων “ΚΡΑΣΑΣ” για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα, όπου τους βράβευσε ο πρόεδρος του Ηροδότου, κ. Στέλιος Σωκιανός.